19. apr, 2013

Neppers!

Het lijkt wel alsof alles nep is tegenwoordig, nep omdat alles wordt gemaakt door of een of ander groot bedrijf of door een media magnaat.

Kijk nu waar onze artiesten vandaan komen? Het lijkt wel of een goede zanger alleen nog maar aan de bak komt, als hij bij Idols of bij een kloon van dit programma heeft gezeten.

De media magnaten bepalen wat wij mooi moeten vinden, en geven ons het gevoel dat je zelf mee mag beslissen. Neem nou van de tv programma’s waarbij je als publiek mag stemmen, je belt een duur betaal nummer en daar verteld een of andere druiloor dat je de 11e beller bent, jammer want als 10e beller zou je € 10.000,00 gewonnen hebben.

Win je dat ooit? Nee natuurlijk niet daar zorgen ze wel voor, je bent alle bellers maar nooit de winnende. Ondertussen ben je wel het nodige geld armer.

Of als je mag stemmen met je mobiele telefoon, half debiel Nederland sms’t zich suf

a € 1,60 per bericht. En stem je ook echt? Dat geloof je toch zelf niet?

 

De media magnaat maakt het allemaal zelf uit, hij weet wat goed voor ons is, en wat wij mooi moeten vinden.

Zijn kweekvijver van Neppers, zijn entertainment kloonen, bepalen het gezicht in theatraal Nederland.

De media magnaat bepaalt dat een toneelspeler naar de toneelschool moet, natuur talenten niet toegestaan, staat er bij hem op de deur.

Natuur talenten zijn veel te eigenzinnig, veel te moeilijk.

Talenten maken we zelf wel, wij bepalen wij zijn wet in medialand.

En zo moet een cabaratier naar de kleinkunst academie en een zanger naar zangles georganiseerd door? Juist ja de medi……………. Krijg het bijna niet meer door mijn strot heen.

 

Laten we niet meer kijken naar al die neppers, echte artiesten willen we zien natuurtalenten, weg met al die stomme muziek programma’s, allemaal nep!

We zijn het beu, de weg naar roem moet weer open worden gemaakt.

Weg met die grensbewaking, roem is voor een ieder die talent heeft, of genoeg moeite neemt om ons te vermaken.

Natuurlijk mogen al die jongelui die zich nu opgeven voor die flutprogramma’s ook het pad der roem betreden, maar begin gewoon en profileer jezelf, als je echt goed bent kom je er wel. Zo niet wees dan blij dat je niet meer zo voor schut staat!

Neppers zijn er al genoeg, weg ermee zou ik zeggen.

 

Echt talent verloochent zich niet!

 

Eppo