22. apr, 2013

Bijten of Barsten?

Het is afgelopen weekend wel weer gebleken dat voetbal een bijzonder gevaarlijke sport is. Zo was er weer een wedstrijd waarbij de ene speler, de andere speler in de arm beet.

Er zijn voetbalspelers die besmet zijn met Rabies dit virus wat hondsdolheid veroorzaakt kan iemand er toe brengen om een soorgenoot te bijten.

Dit komt vaak voor bij spelers die drager zijn van het Canis Lupus Familiaris gen, waarmee ze directe verwantschap met onze huishond hebben.

Dit type speler zie je vaak bij de wat grotere clubs, die genoeg ruimte hebben om de hondachtigen lekker te kunnen laten rennen, op tijd in te laten enten, en te voorzien van eerste klas hondenvoer. Als ze in vorm zijn kunnen ze enorm hard achter een bal aan rennen, helaas weten ze vaak niet wat ze er mee moeten, als ze de bal dan eenmaal hebben!

Wellicht kan je met wat extra training er nog enige balvastheid in krijgen?

Zo niet kun je ze altijd nog tegen de scheids laten blaffen, om te proberen een punt te maken.

 

Allemaal onzin natuurlijk, maar het geeft wel aan op wat voor een niveau voetbal spelers zich begeven.

Misschien moeten we de echte bijters gewoon met een muilkorf het veld insturen?

Of zouden deze types het op prijs stellen als ze de poot mogen optillen tegen de doelpaal? Of gaan aporteren als de scheidsrechter een stok weggooit?

Laten we hopen dat bijters binnenkort niet meer op de voetbalvelden verschijnen, en dat hondsdolheid van de velden verdwijnt.

Al was het maar om een voorbeeld te geven aan onze jeugd.

Types al la Canis Lupus Familiaris? Ga terug in je mand en blijf!

Voetbal is toch al besmet met geweld en allerlei ellende rond de velden, het is toch niet nodig dat we nog meer ellende oproepen?

We moeten gewoon weer terug naar de basis, voetbal is en blijft, een spel waarbij je kunt winnen, maar ook verliezen, lekker belangrijk!

 

Over dolle honden gesproken, afgelopen weekend vond men het ook weer nodig om de producer van het koningslied met de dood te bedreigen, gezellig via social media was men lekker aan twitteren geslagen.

Wat zijn dat toch voor een randdebielen? Oke je vind het lied niet mooi, maar dan luister je toch niet? Zo zijn er altijd wel idioten die het voor een ander proberen te verpesten.

Zo langzamerhand zou je de doodstraf toch weer willen invoeren? Dat zou toch lekker opruimen! Helaas gaat het zoals het gaat, en sukkelen we gewoon door.

Speel dat koningslied nou maar, iets beters is er toch niet, en het gaat ook niet lukken om het nu nog te maken.

Wat wel opviel was nadat de geplaagde producer zijn lied terugtrok, er veel kapers op de kust waren die het stokje wilden overnemen.

Gelukkig heeft de producer aangekondigt om gewoon door te gaan, anders hadden we een of ander slap feestnummer moeten aanhoren op koningsdag!

 

Laten we er nou eens een mooie rest van de maand van maken?

 

Eppo