2. mei, 2013

Brussels Lof!

Wat een gezeik weer, ik kan mij daar heel kwaad over maken, wat een stelletje randdebielen zitten er in toch in Brussel!

Nu hebben ze het weer gemunt op de volkstuinbezitters!

Deze vredelievende rustige levensgenieters, die lekker rustig onder het zonnetje in hun tuintje werken, wat bloemetjes en groenten kweken, mogen binnenkort geen zaadjes meer met elkaar uitwisselen.

Onder zware druk van de Nederlandse zaadbedrijven en de Europese bestrijdingsmiddelen sector, leggen corrupte ambtenaren zware regels op de vaderlandse groene sector.

Zo jij durft…., corrupte ambtenaren? Jazeker een ambtenaar hoeft geen grote sommen geld te ontvangen om corrupt te zijn. Ambtenaren die bezwijken voor zware bedrijfslobby’s zijn ook corrupt, fatsoenlijke mensen laten zich toch niet in met die gasten?

 

Stel je voor hobby tuinders vinden het leuk, om oude groente en bloemen rassen te kweken, en op deze manier voort te laten bestaan.

Groentes die wij allang zijn vergeten, Pastinaken, Schorseneren, Snijbiet, Witte Radijs noem het maar op, je vind het nog op de volkstuin.

Wat denkt deze Brusselse maffia nou eigenlijk wel!

Dat bewindslieden er een satanisch genoegen in scheppen, om gewone mensen hun pleziertjes te ontnemen is bekend, dit gebeurt al sinds de Middeleeuwen.

Maar je zou anno 2013 toch denken dat bewindslieden iets van de afgelopen eeuwen geleerd zouden moeten hebben?

Niets is minder waar, de Schepenen en Schout scheppen er genoegen in u te onderdrukken! Er is echt helemaal niets veranderd.

 

Hoe zielig ben je als mens als je regels bedenkt, die mensen die hun eigen groenten kweken moet belemmeren, om dit te kunnen blijven doen? Straks mogen ze alleen de genetisch gemanipuleerde rotzooi van grote zaadbedrijven, en de smerige giftroep van een grote gifgigant die ook aspirines maakt, gebruiken.

Volkstuinders willen die rotzooi niet en tuinieren zonder gif, een luisje op een blaadje sla spoel je er immers onder de kraan zo af. Helemaal niet erg!

Maar nee multinationals hebben nooit genoeg, dus misbruiken zij hun macht graag en veelvuldig. Dwing de directies van deze bedrijven om hun eigen gif op te drinken voordat ze hun zin krijgen!

Natuurlijk gaat ze dit nooit lukken, als ze deze snode plannen doorvoeren gaan we ze zeker niet uitvoeren. Er zullen zwarte markten ontstaan, en tussen de legitieme gewassen zullen ouderwetse groentes staan te pronken, ja als je gepakt wordt zal de straf zwaar zijn, maar het is het waard. Uiteindelijk zal het verzet zegevieren!

 

We zullen nooit buigen voor de Brusselse Maffia, never nooit niet!

 

Eppo