6. mei, 2013

Om te Janken!!

In het nieuws was een advocaat die de noodklok luidt.

Als dit gebeurt gaan mijn stekels overeind, dit komt doordat deze overbetaalde boevenhulpjes zo vaak de noodklok luiden, dat dit niet meer serieus te nemen is.

Maar goed het ging dit keer over gedetineerden die in een isoleercel werden geplaatst, ook bij lichte vergrijpen.

Ik zakte door de grond heb eerst 3 uur op de bank zitten huilen, met een brok in mijn keel zo groot als de Amersfoortse kei bedacht ik mij, hoe is dit toch mogelijk, en dat in Nederland?

Isoleercel hoe durven ze! De arme boefjes, ze hebben het al zo zwaar.

Arme arme boefjes waarom brengen we naar zo’n gevangenis,  is het niet beter dat ze in een hotel worden ondergebracht, lekker ontbijt op bed, warm eten en een heerlijk bad?

 

Tjonge jonge wat is dit nou weer de noodklok? Boeven horen in de cel, of dat nou een isoleercel is of niet, maakt niet uit straf is straf.

Moet je maar van een ander zijn spullen afblijven, of niemand oplichten.

Ik weet niet wat deze advocaat met zijn medemens voor heeft, oke de boef moet een eerlijk proces krijgen, maar daar houd alles wel even op.

Het zal lekker worden, er moet flink op het gevangeniswezen worden bezuinigd van de overheid. Ja dan zullen de boefjes vaker in de isoleercel moeten.

Dat scheelt bewakers, en hoe erg is het? Een gevangenis wordt eindelijk weer een echte strafinrichting. Ja meneer de advocaat zo denkt de gewone man over de boefjes die uw hypotheek betalen. Gewone mensen zijn het zat om altijd lijdzaam te moeten toezien hoe boeven onder hun straf uitkomen door uw toedoen!

 

Isoleercellen voor boeven is een goede zaak, laat hij/zij maar voelen, dat hij/zij fout is geweest. De gevangenistijd moet een hel zijn, misschien stoppen ze dan met hun foute zaakjes!

De betreffende advocaat is wat mij betreft het lachertje van de week, er zijn veel ergere dingen om je druk over te maken.

Denk eens aan bejaarden die soms onder ellendige omstandigheden verplicht zijn om thuis te moeten blijven wonen, omdat zij niet in aanmerking komen voor een verzorgingstehuis.

Zorgpremies die steeds hoger worden, met als gevolg dat een steeds grotere groep mensen straks onverzekerd zal zijn.

Zo kan ik nog wel even doorgaan, werk aan de winkel dus!

 

En de boefjes? Stop ze maar lekker in een donker, tochtig, koud en vochtig hok weg!

En gooi de sleutel in de gracht!

 

Eppo