7. mei, 2013

Zwalkers!

Je hebt zo van die dagen dat het lijkt, alsof andere mensen het leuk vinden om je voor de voeten te lopen.

Deze Zwalkers steken of nog even snel over, als je aan komt lopen, of ze gaan ineens zomaar voor je lopen, meestal met een snelheid van een dronken slak die over lijmstok kruipt. Dat is hoogst irritant. Soms denk ik wel eens dat er hogere machten aan het werk zijn om je dag zo miserabel te maken, dat je hoopt dat hij snel om is.

Loop je gewoon even lekker door de stad, je kunt er op wachten tot het gebeurt.

Komt er opeens iemand, een totaal onbekende die staat te wachten, tot je vlak bij bent, en dan, opeens vlak voor je gaat lopen.

Nou ja lopen, ze zwalken als het ware voor je uit, en iedere keer als je probeert om ze te passeren, zorgen ze ervoor dat ze je steeds voor blijven, en heel irritant vlak voor je blijven lopen. Zo dichtbij dat je hun lichaamsgeur vermengt met goedkope parfums ruikt.

Het zweet van hun rug spettert af en toe in je gezicht, zodat je denkt hé…. gaat het regenen? Maar er is geen wolkje aan de lucht.

 

Waar komen deze personen die er kennelijk een behagen in scheppen, om andere mensen tot het uiterste te drijven, toch vandaan?

Dat is niet bekend, maar als ik mij begeef op plaatsen waar meer als 50 mensen samenkomen, zijn ze er altijd.

Vermoedelijk is dit mijn straf omdat ik mij wel eens spottend heb uitgelaten over onze lieve Heer, stuurt hij daarom steeds Zwalkers om mijn pad te kruisen?

Of is het mijn straf omdat ik wel eens mensen belachelijk maak?

Ik heb echt geen idee, maar het is soms een straf om op plaatsen te komen waar veel mensen zijn.

Soms kan ik het niet laten om een Zwalker op zijn hielen te trappen, waarna ik meestal een blik krijg, die als het zou kunnen mij zou doden.

Ik denk dan loop dan ook niet vlak voor mij! En trek mijn meest geërgerde gezicht, zo van eigen schuld dikke bult, maar het helpt helemaal niets.

 

De ene Zwalker is nog niet weg, of de andere loopt alweer vlak voor mijn poten!

Ik kan ze wel doodtrappen, ware het niet dat ze er soms best sterk uitzien, waardoor ik toch maar van deze actie afzie!

Zo maken ze mijn leven tot een ware hel, Zwalkers je zou ze moeten kunnen afschieten.

Maar helaas dat kan natuurlijk niet, trouwens je zal het zien net als je het geweer richt stappen ze opzij, waardoor je een onschuldige voorbijganger raakt.

Nee dat is geen goed idee, ik zal er aan moeten wennen aan die vreselijk irritante personen die zichzelf op de borst kloppen, als ze iemands leven tot een waar inferno van allerlei vervelende zaken kunnen maken!

Ze zullen er altijd zijn van die Einzelgängers die nergens naar kijken, en als een of andere dronkenlap zomaar zonder te kijken vlak voor je oversteken.

 

Jammer hoor, misschien tot maar een wandelstok kopen?

Zo een met een gebogen handvat, daarmee kun je ze lekker pootje lichten!

 

Eppo