15. mei, 2013

Alsof je door de wringer gaat!

Getverr…….de Europese Unie wil meer geld van zijn lidstaten, en als je het in Europees verband over meer geld hebt, nou dan is gaat het niet over centen.

Ze hebben in Brussel even een slordige 11,2 miljard euro meer nodig.

Toen ik het bericht las, en ons aller walgelijk ventje Dijsselbloem, zijn opponent breed lachend de hand zag schudden knapte er iets in mij.

Er knapte iets in mijn gevoel van rechtvaardigheid, wij moeten aan alle kanten bezuinigen en de heren in Brussel willen alleen maar meer.

Daarmee is de Europese Unie een instituut geworden, naar het model van de Italiaanse Maffia, mede vanwege de afpersingspraktijken die er in Brussel worden geregiseerd!

En dan die grijns op de smoel van het verschijnsel Dijsselbloem, dit heerschap moet toch wel een ontzettende hekel aan zijn mede burgers hebben, om zo breedlachend op de foto te gaan, en dat in deze zware tijden van recessie.

Ja dan knapt er iets in mij, als je altijd bezig bent met werken en belasting betalen, en je wordt zo door de wringer gehaald. Is er dan helemaal geen respect meer voor de mensen die het land nog draaiende houden?

 

Achter de lach van Dijsselbloem gaat een hele lange geschiedenis schuil, veel gepest op school, en altijd het mikpunt van spot geweest in zijn jeugd. Dit maakt hem tot de Tiran die hij nu is. Het maakt hem niet uit hoeveel Nederland moet betalen, “hoe meer hoe liever” zal hij denken. “Al mijn pestkoppen zal ik uitkleden tot op het bot” denkt hij!

Brussel je wordt er niet goed van, ze hebben daar altijd een tekort aan geld,

budgetteren hoeven ze daar niet, het geld stroomt er net zo hard binnen als naar buiten.

Onze minister van financien gaat nog wel proberen om, de uitstroom van geld tegen te houden maar ik vrees dat dit niet gaat lukken.

Het geld zal wel weer met karrevrachten ons land uitgaan.

In gedachten zie ik een lange trein met geld die vanaf Den Haag Centraal zo naar Brussel vertrekt. En wij maar bezuinigen.

Over bezuinigen gesproken!

 

Wat dacht u van onze staatssecretaris Weekers die mag aanblijven nadat er onder zijn bewind een megafraude is ontdekt van ons belasting geld?

Het maakt niet uit of je wel, of niet bent ingelicht, je bent verantwoordelijk voor het beleid goed of slecht, dat maakt niet uit.

Ons verwerpelijke toeslagen systeem is zo lek als een mandje, het lijkt wel een vergiet.

Iedere Oost Europese zwerver kan in Nederland zich inschrijven als inwoner, en zo huurtoeslag en zorgtoeslag opstrijken.

Niet te geloven, en de staatssecretaris die verantwoordelijk is hoeft niet weg.

Als wij zoiets doen op ons werk wordt je ontslagen, in de politiek werkt dit kennelijk heel anders. Doe je werk niet goed mag je blijven, zo kweek je toch verkeerde politici?

De fraude met de Bulgaren is nog maar het topje van de ijsberg, voordat alles beveiligd is worden we waarschijnlijk nog beroofd van ettelijke miljarden.

Dit moeten we maar slikken, dat is de boodschap van politiek Den Haag.

 

Stel voor dat we Weekers alles terug laten betalen tot de laatste cent!

 

Eppo