16. mei, 2013

Electric Boogie!

We hebben er jaren op gewacht maar nu eindelijk is het dan zover, de uitvinding van de eeuw is daar! De Elektroden helm.

Voortaan kan iedereen professor worden, want met een Elektroden helm kan iedereen studeren. Dan zij de hersen stimulerende werking, is een volmaakte opname van de leerstof gegarandeerd.

Examinatoren zullen tot hun ongenoegen, alleen nog louter volmaakte werkstukken onder hun ogen krijgen, waarna ze uiteindelijk overbodig zullen worden.

Is het niet fantastisch, iedereen intelligent!

Heerlijk, heerlijk en nog eens heerlijk, met een simpel helmpje slim door het leven.

Als menig domoor zijn hersentjes electronisch wordt geprikkeld, zal er de wereld een stuk slimmer worden.

Nee zo gek is het allemaal nog niet.

Het is uiteindelijk een uitvinding van hele slimme studenten uit Oxford, ja die waren al slim. Zo begint het altijd dat kan niet anders.

 

De slimmerikken uit Oxford ontdekten dat je met hersenstimulatie, ook wel Transcranial Random Noise Stimulation genoemd, beter kan hoofdrekenen.

Je vraagt je af hoe dat gaat, waarschijnlijk als volgt.

Je krijgt een aantal reken opgaven voor je neus, zet de helm op en iedere keer als je een verkeerd antwoord denkt, krijg je een schok door je hersenpan.

Wedden dat rekenen dan opeens veel beter gaat?

Gekheid op een stokje natuurlijk, het blijkt niet alleen voor rekenen te helpen, maar ook voor taal en nog veel meer.

Het is daarom echt de uitvinding van de eeuw, er zullen veel verschillende soorten helmpjes op de markt komen.

Er komen helmpjes voor kinderen vanaf baby tot puber, en voor volwassenen.

Je kunt mensen niet jong genoeg slim maken, stel je voor kleuters die het volledige basisonderwijs gewoon overslaan, 8 jarigen naar de universiteit het kan niet op.

Zo is er voor een ieder wat wils, maar hoedt u voor namaak.

 

Want het zal echt wel zo zijn dat er namaak helmpjes in de markt komen.

Deze helmpjes zullen er uitzien als exacte kopieën van de originele helmpjes, maar dan veel goedkoper zijn. Deze namaak stimulators doen natuurlijk niets met je brein, misschien wordt je er zelfs wel dommer van!

Zo zal het straatbeeld vol zijn van helmdragers, van klein naar groot en van jong

naar oud.

Hopelijk storen de helmen elkaar niet, stel je voor 2 helmen op dezelfde frequentie, hoor je opeens een enorme piep in je hoofd.

Je kijkt verschrikt om je heen, en ziet vlak naast je iemand staan met een dezelfde

helm op, als je zelf ook hebt.

Je steekt je hoofd wat dichterbij, en het gepiep wordt steeds harder, snel even uitzetten dat helpt. Ja dat is onoverkomelijk elektrische apparaten geven soms wat storing, zo erg is dit nou ook weer niet. Uiteindelijk zullen de Elektroden Helmen steeds beter worden, en wij steeds slimmer.

Wat nu als we allemaal slim zijn? Gaat dat echt werken?

Laten we hopen van wel anders hebben we een groot probleem, normaal overheersen de slimmen de dommeren een beetje, en hebben we volgens de regels der natuur allemaal ons plekje in de wereld, het is nou eenmaal toch een beetje het recht van de sterkste.

 

Het zal allemaal wel los lopen, als we allemaal slim zijn, dan zijn we te dom voor echte ruzie!

 

Eppo