7. jun, 2013

Het kan vreemd gaan!

Laatst kwam ik weer eens een onderzoek tegen waarvan je normaliter denkt, ach hebben die lui niets beters te doen als dit soort onderzoeken in elkaar te draaien?

Het was weer eens zo’n onderzoek waarvan dat je denkt wat kan ik, en vooral wat moet ik ermee?

Een datingsite heeft onderzocht in welk merk auto notoire vreemdgangers zich verplaatsen. Hieruit bleek dat 22,2% van de Audi rijders wel eens vreemd gaat.

Op de tweede plaats gevolgd door 13,8% van de BMW rijders, Mercedes Benz rijders zijn het meest trouw aan hun partner, slechts een schamele 8,7% gaat wel eens vreemd.

De Franse automerken herbergen de minste vreemdgangers, wel vreemd omdat Fransen het vreemdgaan, tot een ware kunst hebben verheven!

Maar een mens kan zich vergissen niet waar.

En toen………… werd het stil, ik dacht dit kan niet waar zijn! Zouden rijders in de categorie overige automerken dan nooit vreemdgaan?

Dat kan ik mij niet voorstellen, ontrouwe echtgenoten vind je in alle lagen van de bevolking, lijkt mij dus ook in alle auto’s.

 

Of maakt het toch uit wat je rijd?

Als je een dikke Audi rijdt, ben je wellicht voor het vrouwelijke geslacht een uiterst interessant object, niet in de laatste plaats vanwege je dikgevulde portemonnee.

De vrouwtjes zijn er gek op, lekker shoppen met de creditcard van manlief.

Dat ze daarvoor het bed moeten delen met een soms veel oudere en lelijke vent maakt niet uit, geld maakt sommige vrouwen heel gelukkig.
Maar dat geldt dan toch ook voor de BMW of Mercedes rijder?

Volgens het onderzoek niet, Audi rijders hebben het gedaan bij deze onderzoekers.

Ik denk dat het kinnesinne is, een man met geld en status is van nature een prooi voor het vrouwelijk schoon, net als bij de hertjes mag alleen de sterkste bok voor de voortplanting zorgen. Zo raar is dat nu ook weer niet.

Daarom verwijs ik dit onderzoek naar het rijk der fabelen, het slaat helemaal nergens op.

 

Kwade tongen zullen beweren dat ik zo reageer omdat ik in een Suzuki pleeg rond te rijden. Helemaal niets mis mee vind ik zelf, hoef nooit te huilen als ik moet tanken.

Is gewoon betaalbaar en ik kom overal.

Ja ik straal natuurlijk geen potentie uit met een dergelijk autootje, maar daar leg ik mij dan maar bij neer. Ik heb een auto niet nodig om mannelijkheid uit te stralen.

Dit geldt naast mij nog voor vele mannen.

Het is wel opmerkelijk dat een datingsite dit heeft laten onderzoeken, wij maar denken dat ze mensen op basis van hun competenties aan elkaar koppelen.

Nee hoor het gaat dus om de auto die een man rijd, en verder nergens om.

Hiermee verklaar ik datingsite’s als uiterst onbetrouwbaar.

Het is waar, je kunt er voor veel geld een partner kopen, maar verwacht niet dat er grondig is onderzocht dat je partner dan ook goed bij je past.

Ik bedoel passen doet het wel haha…… maar of de karakters dan ook passen???

Ja……… en zo kan hij wel weer!

 

Het leven is een pijp kaneel, iedereen zuigt eraan en krijgt zijn deel.

 

Eppo