21. jun, 2013

Niks!

Het is rustig deze week in mijn hoofd, er is wel weer veel gebeurt, maar er was niets wat mij, zoals ik het zelf altijd noem triggerde om iets uitdagends over te schrijven.

Op zich is dat niet zo erg, want dan bent u van mijn gezwets verlost, maar het is mij toch gelukt om weer 5 stukjes af te leveren, dus toch de trigger?

Een ding heeft mij enorm opgelucht, ik voel mij een stuk beter en het leven lacht mij weer toe.

Premier Rutte heeft besloten om zijn plannen voor een bezuiniging van 6 miljard euro uit te stellen tot na de vakantie, augustus om precies te zijn.

Dat is een hele geruststelling we kunnen rustig de zomer in, we worden pas in augustus uitgekleed, het woord uitgewrongen is veel beter op zijn plaats.

Wat een akelige man die Rutte, met droge ogen kondigt hij het faillissement van vele gezinnen en bedrijven aan.

En het ergste is, hij knippert niet eens met zijn ogen.

 

Met een blik zo van kijk mij eens zitten, kijk mij eens de baas van Nederland zijn, rekent hij af met iedereen, die voor de verkiezingen het goede in deze man zag.

Walchelijk ventje!

Een kloothommel eerste klas, hij zou scheermesjes moeten lusten.

Zelfs een slak heeft meer gevoel als Rutte!

Maar goed wij Nederlanders zijn dan ook zo dom dat we er iedere keer weer intrappen.

Maar goed de trein, “puppet on a string” Enrico Letta gaat als premier van Italie, proberen een lans te breken voor treinfabrikant AnsaldoBreda.

Italie maakt al jaren auto´s die in de folder al roesten, en dat zal voor een trein niet anders zijn. Inferieure kwaliteit voertuigen afleveren, dat is zo´n beetje hun handels merk. We hadden het kunnen weten!

 

Italianen moeten gewoon pizza´s gaan bakken en techniek aan serieuze landen over laten. Maar goed dat weten we nu wel.

De topman van deze playmobiel fabriek legt de schuld geheel bij het onderhoud van onze spoorwegen, ach ja de man moet toch wat zeggen.

Ondanks het slechte onderhoud lukt het ons om stokoude treinstellen, dienstregelingen te onderhouden, dus weg met die kritiek “mister treinico falicanto”!

Een ander probleem tenminste voor wie dit aangaat, er is een website die mensen aanmoedigt tot vreemdgaan. De SGP wil dat de reclame die deze site maakt wordt gestopt, maar het kabinet wil daar niet aan.

Ja wat had je verwacht, het is veel te leuk om tijdens saaie regerings vergaderingen,

op je telefoon of tablet met je virtuele vriend of vriendin te chatten.

Daar gaan de hoge heren echt niets tegen doen!

 

Waar de hoge heren ook niets aan gaan doen zijn de alweer stijgende top inkomens,

En dat terwijl Jan Modaal moet inleveren, daar komt vroeg of laat onrust van.

Kwestie van tijd dan krijgen we onlusten en gaan we op de barricaden, maar nog even wachten we hebben het nog veel te goed.

 

Hij die ons het water tot aan de lippen doet stijgen, zal zelf verdrinken in de vijver!

 

Eppo