5. jul, 2013

Recht is krom!

Het wordt duurder om naar de rechter te gaan, de griffie kosten gaan met 15% omhoog.

Nu is het voor de gewone man echt niet meer mogelijk om zijn gelijk via de rechter af te dwingen, de rechtbank was al vreselijk duur maar nu

onbereikbaar.

Dat is niet voor niets, onze overheid ziet de bui al hangen, door alle impopulaire maatregelen die ze nemen, ligt het voor de hand dat burgers hun recht willen gaan halen.

Die weg is nu afgesneden, tenzij je een sponsor vind.

En zo holt de overheid onze mensenrechten heel langzaam uit, net zo lang tot er niets meer van over is.

Zo doen ze dat! Democratie mijn reet! Dat bestaat allang al niet meer

in Nederland.

 

Als de rechtsgang te duur wordt voor ons, de gewone burger, kunnen de rijken helemaal hun gang gaan, zo glijden we langzaam terug naar hetzelfde niveau zoals dit was in de jaren dertig van de vorige eeuw.

Stel je voor je hebt een huis in je bezit, waar de overheid het op heeft voorzien! Zonder rechtsgang wordt het gewoon onteigend en heb je niets meer te vertellen.

Ze staan op een dag voor je deur, goedemorgen u word vandaag, met uw gezin uw huis uitgezet. En nee we hebben geen vervangende woonruimte voor u!

Je kinderen beginnen te huilen, hun huis wordt gesloopt, compleet met al hun speelgoed er nog in. Je krijgt geen kans om al je spullen te pakken.

‘Bevel is bevel meneer’, zegt de ambtenaar die met een grote grijns op zijn gezicht, de sloper opdracht geeft om je huis met de grond gelijk te maken. Hoewel jou huis? Dat is inmiddels onteigend.

 

Wordt dat ons toekomst beeld?

Misschien wordt het tijd dat we die amateurs uit Den Haag eruit schoppen en een kabinet kiezen, dat wel een sociaal beleid wil voeren.

De kreet geen geld gaat erbij mij niet in, er is geld zat het wordt alleen verkwist en het verdwijnt in de verkeerde zakken!

Of dacht u dat onze minister van financiën het beste met u voor had?

 

Geloof in het huidige beleid is geloven in armoede!

 

 

Eppo