9. sep, 2013

Enge dagen!

Momenteel zijn de dagen best eng, de derde wereldoorlog dreigt,

met gifgas en andere ellende. Allerlei idiote religieuze groeperingen proberen de boel te ontregelen en ga zo maar door.

Eng dus! Wat ik ook vind, zijn de dioxine eieren in Harlingen, als het tegen zit blijkt Friesland zo vervuild, dat de hele provincie afgesloten moet worden. Dat is best eng!

Wat ook eng is, minister Dijsselbloem wil af van de grote banken.

Alles moet weer kleiner en beter bestuurbaar worden.

Best eng om iemand van het huidige kabinet iets verstandigs horen roepen. Ook eng is het, dat Doutzen Kroes zich schuldig voelt, over het beeld wat zij oproept bij jonge meisjes.

Zou voor het eerst zijn, dat de modellen wereld zich druk maakt om de problemen, die jonge meisjes met vooral zichzelf hebben!

 

Maar goed de wereld is altijd al een beetje eng geweest. Sinds de mens zijn intrede deed op de wereld, heeft hij de wereld steeds enger gemaakt.

En hoe langer de mens op deze aarbol rondloopt hoe enger de wereld wordt. Maar ja, wat kun je er aan doen?

Wilders zwaait met grensbordjes bij de Roemeense Ambassade, zijn partij wil, dat er geen arbeiders meer uit dat land naar Nederland toe komen.

Wist niet dat er Roemenen waren, die hier komen om te werken?

Dacht dat ze alleen kwamen stelen?

Wat ook heel eng is. De Primera winkel in Oost-Souburg, die illegaal Droomboeken uitdeelde. Illegaal omdat de winkel geen echte boekhandel is. De reden…..? In de Zeeuwse plaats is geen boekwinkel, en de Primera wilde vooral de mensen die niet goed uit de voeten kunnen, van dienst zijn. Het engste is misschien wel dat iedereen zich daar druk over maakt, eigenlijk om niks.

 

Heel eng was de ontsnapte circus olifant die een Franse Jeu de Bouler vertrapte, het dier dacht natuurlijk dat hij een bal voor zijn kop zou krijgen, en haalde daarom snel uit.

Bijzonder eng zijn de ontwikkelingen in Turkije, er is een nieuwe alcoholwet ingegaan, die verkoop op bepaalde plaatsen verbied.

Wat is de volgende stap? Vrouwen verplicht hoofdoekjes op?

Goed voor het toerisme? Dat zeker niet.

Een Duitse rapper is gewond geraakt in Syrie, hij heeft zich bekeerd tot de Islam, en nu vecht hij bij een dubieuze groepering.

Eng? Nee dat niet, in het Duits rappen was veel enger!

 

Eppo

 

Opmerkingen

09.09.2013 22:11

Mans Mesken

Wat ik eng vind dat Istanbul bijna de Spelen van 2020 had mogen organiseren, maar goddank op het nippertje voorbij werd gelopen door Tokio. Goed zo Erdogan!

10.09.2013 19:56

Eppo

Dat komt goed af Mans!