20. sep, 2013

Jumbo attack!

Het begint op te vallen, het wordt langzamerhand duidelijk, heel duidelijk zelfs. De natuur laat van zich horen. De natuur trekt ten strijde!

Deze week was er alweer een Olifant die een mens doodtrapte, vorige week was in Frankrijk een Jeu de Bouler aan de beurt. Hij werd vertrapt door een ontsnapte circus olifant. Dat snapte ik nog wel! Als je Olifant bent, en je bent gefrusteerd door die stomme circus kunstjes, ja dan trap je de eerste de beste die met een bal gooit dood. Hij zag de Jeu de Bouler waarschijnlijk, voor de jongleur van het circus aan. Waarschijnlijk was dat zijn kwelgeest. Maar nu is er iemand in de vrije natuur in Masinaguda in Zuid West India Doodgetrapt.

 

Dit kan in mijn ogen maar 1 ding betekenen!

De natuur gaat ons aanvallen, moeder natuur pakt ons terug voor alle schade, die wij als mensen hebben aangericht aan plant en dier.

Zij stuurt een leger Olifanten op ons af, als grote grijze bulldozers vegen en vertrappen zij alles wat in hun bereik komt.

En wij in Nederland moeten niet denken dat we hier veilig zijn, omdat de Olifant hier van nature niet voorkomt! Nee wat dacht u van al die dierentuinen, waar Olifanten verblijven? Circussen, mensen die Prive een grijze kolos in de stal hebben staan?

Als moeder natuur een seintje geeft, dan ontsnappen alle Olifanten aan hun verzorgers, en de grote trek naar het midden van ons land begint.

Waarschijnlijk verzamelen ze ergens in de bossen op de Utrechtse heuvelrug, en als ze allemaal zijn verzameld, trekken ze ten strijde!

 

Een grote grijze massa van grote ontzagwekkende dieren, trekt moordend en vernielend door ons land.

En niet alleen hier in Nederland, nee overal ter wereld zullen de Olifanten door Moeder Natuur worden ingezet, om de mens te bestrijden.

Hele steden en dorpen worden verwoest, er is niets of niemand die ze kan tegenhouden. Zelfs ons leger zal moeten toezien hoe eerzame burgers worden geplet onder de zware poten van deze slurfgangers!

Maar ja het is onze eigen schuld, we hebben het zelf gedaan, niemand kan ons nog helpen.

 

Was laatst nog in een dierentuin, en die Olifant keek mij toch vuil aan!!

 

Eppo