10. okt, 2013

From Russia with.........!

Het is deze week. Rusland week! Er zijn allerlei activiteiten in het kader van 400 jaar vriendschap, tussen Nederland en Rusland.

Zo is er van alles te doen deze week zowel binnen als buiten.

Heeft u er zin in? Ik wel!

We beginnen de week met optredens van Folkoristische dansgroepen, die optreden in een grote tent op het Malieveld te Den Haag.

Buiten kan er worden gedemonstreert tegen de onderdrukking van Homo’s in Rusland. Niet dat het helpt maar het kan wel.

Daarna gaan we naar Amsterdam, op het stadionplein kun je Wodka proeven, en zijn er wedstrijden wie de meeste Wodka kan drinken en daarna nog kan koorddansen, op het slappe koord op 5 meter hoogte.

 

Terug naar Den Haag, in de Ambassadebuurt zal er door diverse dronken diplomaten in auto’s, hier en daar op het publiek worden ingereden.

Heeft u er al genoeg van? Ik niet hoor! In Utrecht maken we ons op voor de nationale kampioenschappen Baboesjka poppetjes werpen.

De poppetjes gevuld met cement worden naar de tegenpartij geworpen, die proberen te voorkomen dat ze geraakt worden.

Op een kunstmatig aangelegde ijsbaan proberen dronken Russische landarbeiders zo snel mogelijk van de ene naar de andere kant te rennen.

En in Amersfoort zijn er diverse oude Russische ambachten te zien.

Zo is daar het oude ambacht chemisch afval storten zonder veiligheids- kleding. Ook zullen er stoere mannen en vrouwen aanwezig zijn,

die zich gaan blootstellen aan een overdosis radioactiviteit uit Tsjernobyl!

 

Tijdens al deze activiteiten in deze feestweek, zal de Russische luchtmacht hier en daar wat steden en dorpen plat bombarderen.

Het is Rusland week, en dat moet tenslotte gevierd worden!

Het mooiste wat Rusland ons te bieden heeft wordt met het hele Nederlandse volk gedeelt, hoe mooi kan het leven zijn?

Heeft u wel eens gezien hoe mooi een Rus een hele augurk doorslikt, of hoe een Rus na het drinken op zijn wodkaglas kauwt?

 

Het is Rusland week, from Russia with………….!

 

Eppo