11. okt, 2013

De prik van de Cougar!

Het is oorlog in showbizzland, Patricia Paay en Peter Jan Rens beter bekend als Meneer Cactus zijn elkaar in de haren gevlogen.

La Paay maakt Cactus uit voor pedofiel hetgeen de prikaard niet leuk vind.

Hoe was het ook al weer iets met een pot en een ketel?

Beide showbizz tijgers zijn zelf allebei niet vies van een groen blaadje.

La Paay heeft een lover die haar achterkleinkind had kunnen zijn en de Cactus heeft eindelijk dat leuke meisje wat hij altijd zag op de kleuterschool gestrikt.

Zo kom je als ouwe bok toch nog aan de bak.

Als zelfrespecterend man of vrouw, wil je toch geen relatie met een fossiel?

 

Stel je voor La Paay je bent alleen met haar in de slaapkamer.

Het gebit gaat uit, het gehoorapparaat gaat af, corsetvlug snel aan de kant!! Anders wordt je geplet door een enorme vetrol, die opeens het daglicht ziet!! Brr moet er niet aan denken, ben zelf geen twintiger meer maar La Paay gaat mij te ver. Al heb ik een wijs man ooit horen zeggen, “in het donker voelt alles hetzelfde”, dit gaat mij echt te ver, ben nogal visueel ingesteld. En dan zo’n jonge jongen? Ben benieuwd hoeveel hij per maand ontvangt voor zijn bewezen diensten?

Als we het over Cactus hebben, de man die vroeger graag de prik uitdeelde. Je moet er toch niet aan denken als jonge vrouw!

Als we het over een ouwe bok hebben? Nou dan is Cactus er een!

 

Hij is allang niet meer die energieke acteur die hele zalen met kinderen kon vermaken. Hij heeft een ouwe kop gekregen, je moet er toch niet aan denken als hij daarmee zo’n jong ding aflebbert?

Zo’n ouwe knar die met een jong meisje gaat, roept bij mij allerlei vreemde associaties op, van kinderlokkers en vieze mannetjes, die in lange jassen bij een kleuterschool staan te loeren!

La Paay roept ook associaties op, niet van vieze mannetjes, maar van een oude heks die jonge mannen tegen hun wil in betoverd en ontvoerd!

Als een Cougar een Poema die haar prooi grijpt met haar lange nagels en nooit meer loslaat. Als ze je eenmaal vastheeft, en je haar grijze haren tussen de lagen vernis op haar hoofd ziet staan, dan weet je het! Je komt nooit meer los!

 

Maar laten die 2 ouwe zeikers nu eindelijk hun stomme gezwets staken!

 

Eppo