16. okt, 2013

Rampspoed!

Het is een ramp, vreselijk wat moeten we nu doen?

Heeft u het al vernomen? Er is nog maar voor 2 dagen voorraad Grolsch Bier! Er is nog voorraad voor 2 dagen flessen bier, voor de consument.

Het is verschrikkelijk? Dit kan niet waar zijn?

Is er dan echt niets aan te doen?

Helaas is er echt niets aan te doen, er wordt gestaakt bij de Grolsch brouwerij, de medewerkers willen betere arbeidsomstandigheden en een bescheiden loonsverhoging.

Dat moet toch niet zo moeilijk zijn directie? Betaal nou gewoon anders komt zo’n beetje het grootste gedeelte van Oost Nederland, droog te liggen. Ik vraag het niet voor mijzelf! Ik ben zelf hele goede maatjes met het bier van onze Oosterburen. Maar ik kan een lekkere koude Grolsch zeker waarderen.

 

Je moet er toch niet aan denken dat Grolsch niet te koop zal zijn komend weekend? De gevolgen in het Oosten van het land, zullen niet te overzien zijn. Rellen komen er, winkelruiten gaan sneuvelen, mensen raken gewond! En dat allemaal omdat Grolsch zijn plichten verzaakt.

Kunnen ze dan geen Amstel of Heineken drinken?

Ze kunnen het zeker, maar als je Grolsch gewend bent, is het toch zeker net of een paard in je mond pist, als je Amstel of Heineken drinkt?

Laten we hopen dat de directie van de brouwerij snel tot inkeer komt en de eisen inwilligd, wellicht zijn de problemen dan nog te voorkomen.

Anders geef ik u het advies, om komend weekend niet naar het Oosten des land af te reizen. Bij deze geef ik u een negatief reisadvies!

 

Wat heb je eraan als je toch gaat?

Vernieling zal je deel zijn, als je met de auto Enschede binnenrijdt, dan komen er drommen met droogstaande Grolschdrinkers op je af.

Als horden zombies, die bloed ruiken gaan ze je te lijf, zelfs in je auto ben je niet veilig. Echte Tukkers leggen je voertuig zo op zijn kant, en ze trekken de inzittenden door de ramen naar buiten.

En dat allemaal omdat er geen Grolsch is!

Grolsch is dan ook niet zomaar een pilsje, nee het is de nectar des levens.

In het Oosten des land de bron van de eeuwige jeugd.

 

Laten we hopen, hopen op een wonder…………..!

 

Eppo