14. nov, 2013

Lekker Bolleke!

Heeft u al gehoord van de nieuwste rage?

Het allernieuwste wat er op dit moment gaande is?

Als u nu zegt nee, nou dan heeft u vanmorgen het nieuws gemist.

Het is al jaren in bepaalde landen een trend, om heel veel rubber bolletjes naar binnen te slikken. Waren deze bollen veelal gevuld met de gevaarlijke drug cocaïne, en was het stoer om met ware doodsverachting je helemaal vol te slikken met bolletjes. En altijd maar weer die spanning van blijven ze heel, of krijg ik de (laatste) trip van mijn leven. Nou dat is vanaf nu helemaal uit! Drugs zijn helemaal uit, nu alleen nog maar in de markt voor de echte losers onder ons. Maar voor de rest tellen ze niet meer mee!

 

Als je er echt bij wil horen slik je tegenwoordig een heel ander soort bol!

Nee geen bloembol, maar een geldbol! Een condoom vol met briefjes van 50 euro en hoger. In tijden van crisis is dit de manier om je geld uit handen van het Haagse rappaille te houden. De manier om je zuurverdiende centen onbelast te houden.

Onze door electronisch geweld gecontroleerde gekwelde bankrekeningen, waar niets meer ongezien over de digitale geldweg gaat, en waar je zodoende tot op de 10e cent belast wordt, is het onmogelijk om nog maar iets voor jezelf te houden.

Helaas voor ons maar we leven in het Big Brother tijdperk, je bankrekening is al geskimd door de belasting, voordat je maar 1 cent voor jezelf hebt.

 

Maar nu is er de oplossing voor dit probleem, de rubberen geldbol.

Laat alles contant betalen en slik je papiergeld gewoon door.

Krijg je een inval van de Fiod geen probleem ze vinden het nooit.

Heb je even wat geld nodig even langs het toilet en tsjing tsjing de kassa rinkelt! Zo wordt bruto netto en dat zonder een euro af te dragen!

Fantastisch dit concept, bedacht door 2 dames uit Zuid Amerika.

Als zij het kunnen lukt het ons ook, het is de manier om te voorkomen dat de overheid je centen verspild!

Het is even wennen en misschien een beetje kokhalzen, maar het went heel snel. Ik zie alleen maar voordelen, en bovendien je verliest nooit je geld meer. En knapt er eens een bol, dan is gewoon een kwestie van afwachten en je vind de boel zo in de pot!

 

Shit happens nou eenmaal!

 

Eppo