28. nov, 2013

Super uitroker!

Even dachten we het ei van Columbus te hebben gevonden, we dachten het rookprobleem probleem aan te kunnen pakken.

Om het rookprobleem aan te kunnen pakken hebben we de Elektronische Sigaret bedacht. Het apparaat dat wel iets weg heeft van een blaasapparaat waarmee een politieagent een ademtest afneemt, zou de oplossing zijn. Je kan er wel, en je kan er niet mee roken, dat is een beetje de werking van deze apparaten.

Je zet een ander niet helemaal in de rook en je krijgt zelf genoeg verslavende stoffen binnen.

De oplossing dus! Aangeprezen in reclame spots, door zwoel in de camera kijkende dames, die een soort van Dildo met mondstuk aan de man/vrouw proberen te brengen.

 

En nu? Er is natuurlijk altijd iemand die roet in het eten gooit. Er is onderzocht dat het heel erg ongezond is, om met een soort van blaaspijp in de mond, zogenaamd te roken. Blijkt dat er allerlei giftige stoffen in de lucht komen door gebruik van de Supersmoker!

Nog erger als een echte sigaret! Een echte sigaret stinkt je al tegemoet vanaf grote afstand, maar een z.g.n. E-Sigaret ruik je pas als het te laat is! De fabrikant zegt niet in te zien waarom het apparaat uit de buurt van kleine kinderen moet worden gehouden? Tenslotte bevat het apparaat alleen maar giftige stoffen, en last van je keel? Ach dat hoort bij rokers, ze zijn het gewend!

Als ik dit soort uitspraken lees lopen de rillingen over mijn rug!

 

Ik denk dan altijd, wordt de E-Sigaret een succes dan zal de overheid het gaan belasten, wordt het geen succes dan gaan ze het verbieden.

Zo gaat het al jaren met accijnzen op alcohol, tabak e.d.

De overheid is schijnbaar tegen, maar is ondertussen de grootste dealer van allemaal, door middel van het heffen van hoge accijnzen.

De wereld op zijn kop, als drugsbezit niet zo’n punt was in Europa verkochten ze dat het liefst ook nog! Tenminste als ze dat toch al niet doen?

Mensen zijn er altijd op uit om zichzelf vol met allerlei vergif te stoppen, gewoon.. omdat ze het lekker vinden.

 

Daarom zeg ik een tevreden Supersmoker is geen onruststoker!

 

Eppo