11. dec, 2013

De mooiste dag!

Het is 15 april 2014, het is druk op straat.

Duizenden mensen in het hele land zijn naar buiten gegaan, ze zijn het helemaal zat! Zat van alle bezuinigingen door de overheid.

De landen om Nederland heen zitten economisch in de lift, maar Nederland sukkelt voort. Geregeerd door oerdomme mensen die denken dat je problemen oplost door ze te creëren.

Maar nu is de maat vol! Er loopt een lange stoet mensen door de straten van Den Haag. De mensen scanderen leuzen, en roepen om het aftreden van het Haagse gespuis op het binnenhof.

Tussen al die mensen loopt Koos, hij is een wat simpele man die aan de lijve heeft ondervonden, wat het betekend om bij de minima te horen, en te worden kaalgeplukt.

 

Inmiddels is de stoet bij het binnenhof aangekomen, de politie houd een ieder tegen die onder de poort door wil.

Koos kijkt zijn maten aan en schreeuwt “we zijn zover gekomen, “we laten ons niet tegenhouden, ten aanval”!

Er stormt een hele massa mensen op de politie mannen af, de agenten nemen de benen, zo’n overmacht, daar doe je niets tegen.

De mensen stormen het regeringsgebouw binnen, daar treffen ze het leger die het vuur opent op de demonstranten. Maar ze zijn met velen en lopen de soldaten onder de voet. In de kelders van het binnenhof zit kabinet Rutte te beven van angst. En terecht ze hebben veel te vrezen!

De bewindslieden worden stuk voor stuk naar buiten gebracht, buiten aangekomen worden ze kaalgeschoren en in de stront gedompeld.

 

Koos heeft een euforisch gevoel van macht, eindelijk onder het juk van de liberalen vandaan.

De leden van de PVDA krijgen op hun voorhoofd een stempel gedrukt, meeloper staat op hun voorhoofden geschreven.

Koos loopt op Rutte af, pakt hem vast en zet hem op een geimproviseerd schavot. Koos doet Rutte een strop om de nek, en roept naar de menigte,

“ en wat doen we met deze boef”? “Hang hem op” schreeuwen de mensen in koor! Koos geeft een ruk aan een touw en het valluik van het schavot klapt open, Rutte gilt nog en valt daarna op de grond. “Je dacht zeker echt dat wij moordenaars zijn he?” schreeuwt Koos!

Rutte kijkt angstig om zich heen, en voelt dat hij van angst in zijn broek heeft gescheten! Hij staat op en rent weg!

 

“Dit is de mooiste dag van mijn leven” denkt Koos, en ziet hoe de bewindslieden ervan doorgaan!

 

Eppo