30. dec, 2013

Kwaad!

Vandaag een artikel in het nieuws wat mij echt raakte, wat zeg ik raakte? Ik werd daar echt kwaad om.

Het gaat over een gezette zwemleraar uit het Zuiden des Lands, die zich jarenlang vergreep aan kleine kinderen.

Bah, een dergelijk individu staat bij mij toch al op de lijst van af te voeren personen. Maar helaas mag dat niet!

Dhr. Benno L. vindt dat hij tijdens zijn verlof wat hij krijgt na zijn gevangenis straf van zes jaar, (die hij nog niet eens helemaal heeft uitgezeten, ach waarom zou je? Het zijn maar kinderen die misbruikt zijn), teveel beperkt wordt.

Zou je hem niet!

Mijnheer de kinderverkrachter vindt dat hij teveel beperkt wordt tijdens zijn verlof! Woest wordt je toch? Als je zo’n bericht leest?

 

Het feit dat hij sowieso weer vrijgelaten wordt, is al zeer pijnlijk voor een ieder die met dit monster te maken heeft gehad.

Het monster van Brabant heeft wel heel veel noten op zijn zang!
De Vampier van Oeteldonk mag evengoed weer van alles, hij mag niet in de woonplaatsen komen waar zijn slachtoffers wonen, en hij krijgt een enkelband. Wel mag hij voor de rest overal komen, en hij mag zelfs onder toezicht weer gaan zwemmen in een openbaar zwembad.

Maar waar is het recht van de slachtoffers? Wat is dit voor een rechtspraak van het niveau peuterschool?

Walgelijk gewoon, dit soort monsters mogen heus wel weer vrij, maar alleen na amputatie van Testikels en de volledige Geslachtsdelen. Tenslotte kun je ook zittend plassen!

 

Maar meneer L. is niet tevreden, nee dhr. Lucifer Nosferatu vind dat hij nog teveel in zijn vrijheid wordt bekrompen!

Daarom stel ik voor om hem alle vrijheid te geven, maar dan ook compleet met alles! Zijn persoonlijke gegevens op Facebook en Twitter, laat hem maar gaan, een ieder mag weten waar hij zich bevind.

Hij hoeft zich niet meer te verstoppen, laat hem deelnemen aan de maatschappij in zijn volle glorie!

Gewoon zonder begeleiding naar het zwembad, en als we hem daar dan treffen……….. dan kijken we gelijk even hoelang hij onder water kan?

 

Ik gok op een uurtje of 2!

 

Eppo