31. dec, 2013

Oud Zeer!

Het is alweer zover 2013 is al bijna om. En wat is er veel gebeurd mensen dit jaar. Bijna de gehele verzorgingsstaat is wegbezuinigd, of dat niet erg genoeg is, heeft men de BTW tot ongekende proporties verhoogd. En daarmee is alles veel te duur geworden.

Ook de overheid liet zich niet onbetuigd in het afschuiven van verantwoordelijkheden naar gemeentelijk niveau, waarna diezelfde gemeentes het vervolgens niet meer kunnen betalen!

Onze overheid heeft er in 2013 echt alles aan gedaan om zoveel mogelijk  te vernielen, en het de burgers op deze manier zo moeilijk mogelijk te maken. En wat denk je? Ze zitten er gewoon nog steeds? Dat is het meest vreemde. Ik kan mij niet voorstellen dat wij nog steeds in een democratie leven, want dan waren deze clowns allang afgeserveerd!

 

Wat gaat het leven ons brengen in 2014?

Wordt het leven in de Bananen Republiek der Nederlanden toch een stukje lichter? Ik blijf het wel hopen, democratie of niet.

Ook zonder democratie zie ik het leven nog wel zonnig in.

Dat de democratie in Nederland zou gaan verdwijnen, stond voor mij al een aantal jaren geleden, als een paal boven water.

De overheid hoeft maar in de computer te kijken, en ze weten alles van hun burgers, als je alles weet kun je die informatie ook gebruiken.

Op die manier kun je een schijn democratie in stand houden zonder dat de bevolking dit in de gaten heeft.

Ach we dealen er wel mee! Tenslotte heeft de overheid ons nog steeds wel nodig als belastingbetaler. En op een goede dag zijn wij uitgeperst en moeten ze ons weer vol gaan stoppen. Anders doorbreken zij de kringloop van onze economie!

 

Lieve lezers 2013 was voor mij een heel mooi jaar, met vele leuke en minder leuke gebeurtenissen om over te schrijven.

Ik ben jullie zeer dankbaar voor het lezen van mijn blogs, ondanks het feit dat ik de waarheid soms geweld aandeed.

Ik pretendeer dan ook niet om een geschiedenis schrijver te zijn.

 

Bedankt voor jullie aandacht en het lezen van mijn blogs, ik wens jullie een gezond en een heel mooi 2014! Tot blogs!

 

Happy New Year!

 

Eppo

 

Opmerkingen

31.12.2013 18:43

Mans Mesken

Eppo, ik kijk uit naar jouw nieuwe 2014 blogs. Meestal zijn ze mij uit het hart gegrepen. Pas op met vuurwerk. Gelukkig nieuwjaar.