2. jan, 2014

Roversloft!

In Drente is een heus struikrovershol ontdekt, ik dacht dat struikrovers niet meer bestonden, maar inmiddels gewone criminelen waren geworden? Niets is minder waar,struikrovers bestaan nog steeds.

Daar kwam de politie in Drente onlangs achter.

In het mooie Drentse landschap, vlak bij het plaatsje Zuidlaren waren de struikrovers actief, ze braken bij diverse huizen in en verborgen hun buit onder de grond, in een zelfgemaakt hol wat ze hadden gemaakt van hooi takken en landbouwplastic.

Hoe stoer is dat! Echte struikrovers gewoon in Nederland.

Oke het waren Oosteuropese struikrovers die in ons land waren neergestreken, maar daarmee niet minder echt.

Het is net zoals de wolf van vorig jaar uit de Noordoostpolder, ook uit Oosteuropa en ook echt.

 

Het geeft wel te denken struikrovers uit Oosteuropa, wie weet hoeveel er inmiddels al in ons land zijn? Misschien is het goed om in ieder geval goed uit te kijken, naar ondergrondse holen met plastic daken welke zijn afgedekt met boomtakken.

Zelf zal ik alle parken en bossen bij mijn woonplaats uitkammen, vind u een hol, doe zelf niets, maar bel de politie. Struikrovers kunnen heel gevaarlijk zijn! Als ik een Rovershol vind, dan zal ik mij verdekt opstellen in het naburige struikgewas. Mijn gezicht met zwarte en groen vegen bedekt, en met mijn oude legerpak aan, ga ik volledig in mijn omgeving op. Ik wacht tot de rovers binnen in het hol zitten, en blokkeer de uitgang met takken en ander materiaal uit de direkte omgeving.

 

Zo komen ze er niet meer uit, en houd ik ze gevangen tot de politie is gearriveerd. Let wel dit is alleen voor professionals, niet voor amateurs.

Het afsluiten van het hol dient snel en vakkundig te gebeuren, anders ontsnappen de rovers met alle gevolgen vandien.

We moeten de Oosteuropese rovers de baas blijven anders komen er straks veel te veel!

Mensen doe uw burgerplicht en maak korte metten met deze criminelen!

Zo houden we Nederland struikrovervrij! Tenslotte is dit al zo sedert 1756 toen we de laatste rover hebben verjaagd!

 

Zitten de rovers in het groen, let op…. ze pakken zo uw poen!

 

Eppo