8. jan, 2014

Betrutteling!

Wat een vreselijk bericht gisteren in het nieuws, ik kan er niet over uit.

Hoe heeft het zover kunnen komen, we hebben zelfs niets meer te vertellen binnenkort. Voor het geval dat u het bericht hebt gemist, zal ik het u nog een keer vertellen. Er was een vrouw in Deventer die naar de supermarkt ging, ze deed boodschappen samen met haar 16 jarige zoon die zijn moeder graag even wilde helpen. De brave jongen dacht ach, ik laat mijn oude moedertje toch niet sjouwen met die zware tassen?

De kar lag vol met boodschappen toen het 2 tal richting de kassa ging.

Nog even langs de drankafdeling voor een Sixpackje pils voor vader, tenslotte had die wel wat lekkers verdient na een dag hard werken.

 

Eenmaal bij de kassa aangekomen ging het helemaal mis!

Toen de Sixpack met bier op de lopende band stond, schreeuwde de kassajuffrouw keihard door de winkel, “dat gaat zomaar niet!”

De Deventer vrouw keek om zich heen en kwam er al snel achter dat het geschreeuw voor haar bedoelt was.

De kassajuffrouw wees boos naar de Sixpack en schreeuwde “je dacht zeker dat ik het niet zou zien he,” “zo gemakkelijk kom je er niet mee weg!” De kassajuffrouw had het schuim rond haar mond staan.

“Wat ga jij doen met dat bier?” bitste de kassa juffrouw!

De arme vrouw zei met een knalrood hoofd, “dit is voor mijn man thuis.”

Dat zeggen ze allemaal,” gilde de kassajuffrouw!

 

“U koopt dat bier voor uw zoon” de kassajuffrouw wees op de zoon van de Deventer vrouw. “Dan kan hij lekker met zijn vriendjes naar de zuipkeet, en dan dronken en vol zijn nest onderkotsen,” de kassajuffrouw ging verder. “ik ken jullie soort, altijd maar zuipen en nooit genoeg hebben.”

Niksnutten zijn jullie allemaal” het volume van de kassajuffrouw zwelde weer aan! De kassajuffrouw sprak, “hier werken wij niet aan mee!”

De Deventer vrouw en haar zoon voelden zich bekeken alsof zij criminelen waren, en gingen er snel vandoor. Weg weg bij die heks vandaan!

Het rare is dat de kassajuffrouw ook nog het recht had, om de aankoop te weigeren. Zo erg is het al in Nederland! We gaan die stomme Amerikanen achterna, straks lopen we allemaal met een flesje bier in een dichte papieren zak zodat niemand ziet wat er in zit!

 

Wat je ziet is alleen maar hypocriet!

 

Eppo