13. jan, 2014

Gelokte Tiener!

Gemeentes zetten tegenwoordig loktieners in, om te kijken of ze hiermee horeca uitbaters kunnen verleiden, om drank aan een minderjarige te verkopen. Hiermee wordt veel verkapte belasting binnengehaald in de vorm van boete gelden.

Het gaat tenslotte om het ordinair binnenharken van geld, nu Den Haag diverse belangrijke taken heeft overgeheveld naar de gemeentes.

Genoeg over dit ordinaire overheids gedrag.

Ik maak mij sterk voor degene die deze ondankbare taak moeten uitvoeren. Er van uitgaande dat geen enkele ouder, zijn tiener als loktiener wil laten gebruiken door de gemeente, ga ik er vanuit dat deze jongeren dit niet vrijblijvend doen.

 

Er moet een zekere vorm van dwang aan te pas komen, stel je voor op een dag komt je zoon van 17 jaar thuis, en zegt “ik kreeg van een aardige meneer van de gemeente, een leuk baantje aangeboden.”

De schrik slaat je als ouder om het hart en je denkt, oh nee het is zover!

Ze komen mijn kind halen.

S’ avonds na een uur of acht rijden vrachtwagens je straat in, er springen tot op de tanden bewapende mannen uit, die bij je aanbellen en schreeuwen “open doen snel snel!”

Je loopt met lood in schoenen naar de deur, waar de gemeente ambtenaar

je grijnzend aankijkt, en schreeuwt “je zoon waar is hij?”

 

Je zoon zit stil in schuilplaats onder de vloer en hoort hoe de man schreeuwt, “ kom tevoorschijn anders schieten we je ouders dood!

Dan moet je als zoon wel heel koelbloedig zijn, om niet tevoorschijn te komen. En zo worden er die avond zes kinderen in een vrachtwagen geladen en afgevoerd. En het is niet zeker of je ze ooit nog zult terugzien!

De arme kinderen worden in een speciaal gedeelte van het gemeente huis gehersenspoeld en opgeleid tot koele kouwe gemene verklik machines.

Judassen pur sang, klaar voor de ongelijke strijd!

Als ouder heb je natuurlijk helemaal niets in te brengen.

Als ouder zou je je kind toch niet vrijwillig laten opleiden tot NSB’er?

Nee het moet wel pure dwang zijn van de gemeentes, en daarmee een uiterst zorgelijke ontwikkeling!

Een ouder laat zijn kind toch niet vrijwillig een dergelijk baantje aannemen? Dat gaat er bij mij echt niet in!

 

Nee zo zijn ouders niet!

 

Eppo