14. jan, 2014

Teleurstelling!

Diederik Samsom leider van de PVDA was een beetje boos afgelopen week, hoewel….. was het wel boosheid?

Was het misschien meer een beetje teleurstelling?

Samsom was teleurgesteld over het feit, dat onze premier Rutte naar de Olympische winterspelen gaat in Sotsji, in het altijd koude Rusland.

Het was ook helemaal niet leuk van Rutte om zijn maatje zo in de steek te laten. Wat ging er aan vooraf?

Samsom had eerder met Rutte gesproken tijdens een heimelijke ontmoeting op een foute parkeerplaats ergens langs de A2.

Zo’n plek waar bepaalde mannen dingen doen met elkaar, en waar privacy hoog in het vaandel staat. Op dit soort plekken is er niemand die iets vraagt, en is er niemand die iets doorverteld.

 

Tijdens hun wekelijke sessie, waarbij je jezelf afvraagt waarom de heren nog zo geheimzinnig doen? Het huwelijk van Diederik was al een tijdje op de klippen gelopen, reden? Dat lijkt mij wel duidelijk, in ieder geval niet door het uit elkaar groeien. Maar goed dat terzijde, Rutte onze Mark is nog nooit getrouwd geweest, of heeft uberhaubt iets met het andere geslacht gehad. Vrouwenvlees heeft onze premier niet aan zijn botten zitten. Wij weten wel waarom?

Beide heren zijn eindelijk uit de kast gekomen, en voelen veel voor elkaar.

Maar willen dat graag deze kabinet periode nog stil houden.

Maar nu op het wekelijkse knabbeluurtje op de geheime parkeerplaats, had Samsom nog aan Rutte gevraagd, ga jij nog?

Rutte had gezegd, natuurlijk niet schatje ik kan jou toch geen week missen!

 

Maar zoals het een politicus betaamt had Rutte hier over gelogen, en dat nog wel tegen Diederik Samsom, zijn maatje zijn allessie!

Toen Rutte dan ook bekend maakte via de media, dat hij ook naar Sotsji gaat, voelde Samsom de grond onder zijn voeten wegzakken.

Verraden door zijn eigen geliefde! Dat is wel het ergste wat een man kan overkomen! Zijn schatje gaat naar Rusland, het land van Homo hater Poetin! Mark probeerde de boel nog te sussen door te zeggen, dat hij toch echt wel Rusland gaat aanspreken op hun mensenrechtenbeleid.

Ja sure… geloof je het zelf?

Diederik ook niet achterlijk gelooft het niet, hij heeft zijn vriendje Mark al laten weten, dat hij flink tekeer zal gaan langs de A2.

Rutte probeerde nog, “kijk uit je loopt nog wat op?”

 

Samsom dacht maar 1 ding, als ik het heb? Krijg jij het ook!

 

Eppo