17. jan, 2014

Ze zijn er!

Een Engelse Airbus is bijna op een UFO gebotst, zo las ik deze week in het nieuws. Waarom verbaast mij dat nou niet?

Ik vind dit dan ook helemaal niet raar, ik weet het al langer ze zijn er allang! De buitenaardsen zijn allang onder ons, en wij? We hebben het niet eens door?

Al sinds de eerste echte UFO is onderschept in het Amerikaanse Rosswell, zijn ze al op onze aarde aanwezig.

Dat ding uit Rosswell met een niet van echt te onderscheiden Aliën aan boord, was gewoon nep helemaal fake!

En ze zijn er ingetrapt, de Amerikaanse overheid, ze gingen er vol in!

Het is zelfs zo erg dat de hele Basis in Rosswell hermetisch werd afgesloten van de buitenwereld. De Yanks dachten dat de gemiddelde Amerikaanse burger er een trauma van zou oplopen, als blijkt dat er toch buitenaards leven is.

 

Allemaal niet nodig want we leven al jaren met Aliëns in ons midden, het kan zomaar iemand uit je omgeving zijn.

Kijk maar eens goed om je heen, dan zie je vanzelf mensen die het predicaat buitenaards, zo opgeplakt zouden kunnen krijgen.

Neem nou die ene collega, die altijd zo raar doet, past niet in de groep en ziet er eigenlijk een beetje vreemd uit. Heel waarschijnlijk buitenaards!

Of die leuke buurvrouw die soms raar uit de hoek komt, of die vent van verderop uit de straat, die altijd klaagt maar alles heeft!

Allemaal Aliëns als je het mij vraagt?

Buitenaardsen lijken uiterlijk gewoon heel veel op ons, dat is ook niet zo gek, want hun leven is waarschijnlijk net zo onstaan, als ons leven op aarde.

Het zijn die kleine verschillen die het hem doen, let maar eens goed op.

Raar gedrag dat wij mensen niet kunnen verklaren, kan duiden op een buitenaardse entiteit. De buitenaardsen hebben ons natuurlijk bestudeerd voordat ze hier kwamen, maar soms lukt het ze niet helemaal.

 

En dan vallen ze eigenlijk door de mand, tenminste als je er oog voor hebt. Iemand die naakt de deur uitloopt, en dan verklaart het niet koud te hebben is verdacht. En heus niet alleen van naaktloperij!

Iemand die de hele dag uit zijn neus eet, of aan zijn tenen pulkt is verdacht. Iemand die zijn hond laat poepen en het dan opruimt met een zakje is ook verdacht. Die probeert gewoon zijn sporen uit te wissen.

Zo zie je soms de hele dag van dit soort rare dingen.

Of ben ik soms paranoia geworden?

Er is gewoon meer tussen hemel en aarde, en daar laat ik het bij.

 

Ik hoor gerommel aan de deur, oh hoi “buurman wat kan ik voor je doen?”

Buurman nee niet doen bUUUrmannn aaaaargh………….!

 

Eppo