17. feb, 2014

De grote begluurshow!

Nederland is tegenwoordig in 2 gedeeltes opgedeeld, wist u dat?

Waarschijnlijk bent u zich er niet van bewust, maar Nederland wordt begluurd. In Nederland zijn er z.g.n. begluurde zones, en er zijn hoe klein dan ook niet begluurde zones.

Wie begluurt ons dan? Wij en niet alleen ons land worden begluurt vanuit de ruimte, er rijden met fotocamera’s behangen auto’s continu door onze straten, en zo wordt onze privacy weggevaagd!

Vanuit de ruimte worden de hele dag door foto’s gemaakt van onze aarde.

Iedereen komt er vroeg of laat een keertje op.

En dan? Dan begint het pas, opeens verschijnt je foto op de website van Google Earth, Streetview en noem het maar op.

 

Als je dacht in een onbewaakt ogenblik, de liefde te kunnen bedrijven met je vriendin in de openlucht, dan ben je gespot.

Vroeg of laat verschijnt je pokdalig achterwerk op het internet, misschien zit je wel met een paar collega’s in te zoomen op Google Earth,

ten behoeve van je werk? En opeens zegt een collega, “he is dat jouw auto niet op die parkeerplaats?” En “he wat doen die daar nou… op dat heideveld?”

Op dit moment lukt het nog niet om alles glashelder op de vierkante cm te bekijken, maar dat komt nog wel.

De beelden zijn en worden nog steeds gemaakt, het is een kwestie van tijd dan zie je alles.

 

Hoe zit het dan met die gluurvrije zones?

Er zijn van die geluksvogels, die een huis hebben op een plek waar de camera’s niet kunnen komen. Toegegeven deze plaatsen zijn schaars maar ze komen nog voor.

Je hebt wel eens huizen waarvan je denkt hoe is het mogelijk dat ze er staan? Dit zijn vaak huizen die b.v. onder een viaduct staan, omdat er een snelweg omheen is gelegd. Nu zijn deze panden niets waard, maar er komt een tijd dat ze onbetaalbaar worden.

Een eigen plek onder een brug ver van de openbare weg, dat wordt de nieuwe droombestemming. Hoe een vreselijke plek een eldorado wordt.

Dat wordt de nieuwe werkelijkheid!

 

Woon je in het halfduister onder een viaduct, dan wordt binnenkort de pot met goud opengerukt!

 

Eppo