3. mrt, 2014

Horny Fly!

In het nieuws vandaag, ik keek er niet echt van op, het blijkt dat Vliegen hitsig worden van Laserstralen.

Ik heb mij altijd al afgevraagd waarom Vliegen zichzelf zo snel, en zo vaak voortplanten. Maar nu is het woord eruit, de kogel is door de kerk. Wij zijn er zelf schuldig aan. De Vlieg was altijd een rustig beestje, soms wat vervelend maar nooit echt lastig. Sinds de uitvinding van de Laserstraal is dit drastisch veranderd.

Sinds wij de Laser stralen toepassen op allerlei gebied, is de kans groot dat Vliegen ermee in aanraking komen.

De Laserstralen zorgen voor een enorme toename van hun Libido, en daarmee worden Vliegenmannetjes echte vrouwen magneten.

Als een Vlieg door een Laserstraal scheert, gebeurt er iets met het beestje. Zijn hormoon huishouding wordt volledig op zijn kop gezet, en hij houdt het gewoon niet meer. Gruizig als het beestje is, pakt hij alles wat in de buurt komt of wat hij maar te pakken kan krijgen.

 

Tijdens de opening van de Olympische zomer spelen in 2008 in China, was er een prachtige Lasershow. Het gevolg daarvan was, dat er een ware geboortegolf van vliegen op volgde. Mensen hadden er echt last van.

De Vliegen gingen overal op zitten om aan hun gerief te komen. Hun ontembare Libido zorgde ervoor dat de mensen in China continu met hordes Vliegen op hun gezicht rondliepen. Deskundigen zeiden, ach dat komt door de warme zomer, maar niets is minder waar. Het was zelfs zo erg, dat als je je tong uit je mond liet hangen, de vliegen mannen er direct opdoken, je tong werd dan direct onderdeel van het Vliegen minnespel, waarbij er vieze vegen op de tong werden achtergelaten. Gelukkig eten Chinezen alles, dus die vonden het niet zo erg!

Maar het wordt een steeds groter probleem, stel je voor dat je een mannetjes Vlieg bent. Opeens is daar die lichtshow met laserstralen.

 

Je vliegenlijfje wordt aangeraakt door zo’n straal en……nou… zie dan jezelf maar eens in bedwang te houden! Gaat echt niet lukken!

Betoverd door de Lasershow vlieg je rond, hunkerend naar een beetje liefde. En als je dat kan krijgen door op iemands neus te gaan zitten, nou dan ga je ervoor. Laten we gewoon eens een paar jaartjes stoppen met Laseren. Dan kan de vliegenstand weer terug naar normale proporties, en daten ze alleen nog maar met hun eigen soort.

 

En anders? Dan ziet het er straks zwart van!

 

Eppo