26. mrt, 2014

License to drunk!

Ik was best wel geschokt, toen mij vanmorgen het bericht bereikte, dat er 2 geheim agenten dronken in een hotel lobby waren gevonden!

Ik denk bij een geheim agent altijd aan een gespierde figuur alá James Bond. Maar nu blijkt het beeld gewoon heel anders te zijn.

Geheim agenten zijn ook gewoon mensen, ook zij houden van een avondje stappen, en een lekker drankje op zijn tijd.

Ik zie het voor mij twee 007 die lekker naar Amsterdam gaan, en een biertje drinken. En nog een, en nog een. Net zolang tot ze ergens na het 25e biertje de tel kwijt zijn geraakt.

Op zich denk je dan nog who care’s , maar als je er echt over nadenkt schrik je best wel.

 

Geheimagenten zijn meestal zwaar bewapende mannen of vrouwen. Wat kan er al niet misgaan, als zij zwaar beschonken met getrokken pistool de straat opgaan? License to kill weet u het nog?

Iedereen die in de weg staat wordt bruut afgeschoten, en tja ze hebben toestemming om dit te doen. Dat is nou eenmaal License to kill, oftewel een vergunning om te doden.

Ik heb genoeg James Bond films gezien om te weten, dat je daar niet mee moet spotten!

En al helemaal niet met een dronken 007!

In Amsterdam zijn de mensen echt door het oog van de naald gekropen, dat is wel duidelijk. Deze geheim agenten hadden geen kwaad in de zin en wilden alleen maar dronken worden.

 

Tja en als je als Amerikaan alleen maar van dat Budweiser bier gewend bent, dan is de bierkaart in een gemiddeld Amsterdams cafe, wel even wat anders. Waarschijnlijk zijn de heren het avontuur begonnen met een Wit Biertje, en zijn later via de Trappist afgedaald naar nog sterkere varianten. En zo gebeurde het dat de Secret Service van de United States,

volkomen lam in de lobby van een hotel werden gevonden.

Ze zijn door het gehele uitgaanscentrum gesignaleerd, zelfs in de Reguliersdwarstraat. De mannen verklaarden wel spijt te hebben van hun daad, en ze zweerden nooit geen Belgisch bier meer te drinken.

 

It gives me a real pain in my ass! Aldus de Yanks.

 

Eppo