28. mrt, 2014

Kunt u ons de weg naar........?

Arme mensen in Utrecht, het is toch vreselijk? Oude tijden herleven!

De mensen die in Utrecht rondom het Domplein wonen hebben een rattenplaag. Ja u leest het goed een rattenplaag!

Op het Domplein wordt gewerkt aan de riolen, een eeuwenoud stelsel is vervangen, en opeens waren de ratten hun huis kwijt.

Wat doe je dan als verguisd knaagdier? Je zoekt een ander heenkomen.

En laten de huizen van de mensen rondom het Domplein, nou precies aan de eisen voldoen?

De ratten hebben de huizen van de omwonende bestormd, en kruipen door alle kieren en gaten de huiskamers, en andere vertrekken van de bewoners binnen. Ze zijn niet meer te stoppen, en ze zijn met velen.

Zeer velen, met duizenden ziekteverspreidende vieze ratten tegelijk!

 

Natuurlijk heeft iedere stad zijn eigen rattenvanger, maar die is na 4 uur fluiten, om de beesten in optocht de stad uit te lokken gestopt.

De ratten zijn kennelijk niet zo meer van de fluitmuziek, misschien biedt een goede DJ perspectief?

De burgemeester is de beesten zat, en heeft aangekondigd grof geschut in te zetten, en met grof geschut wordt bedoeld zwaar vergif.

U weet wel flesjes met doodskopjes erop. Van dat spul waarbij je handen goed moet wassen na het gebruik.

Maar helaas ook dat bleken de ratten wel aan te kunnen, “ze vreten het gewoon niet” aldus een medewerker van de gemeentelijke bestrijdingsdienst. En de arme mensen zitten in een huis dat volledig is overgenomen door de ratten.

 

Als je s’ avonds de huizen binnenkijkt, zie je de ratten met de afstandsbediening in de hand, en magnetron maaltijd op schoot op de bank zitten. De arme bewoners kijken het met lede ogen aan.

Maar er is hoop! Binnenkort arriveren er speciale opruimingsploegen uit India. India is een autoriteit op het gebied van viezigheid en rattenplagen.

De mensen die komen zijn mensen uit de Kaste der Rattenvangers, het mooie is dat zij de knaagdieren ook gelijk opeten, een win win situatie dus! Dankzij deze gastarbeiders zijn er binnenkort helemaal geen ratten meer in Utrecht. Hap slik weg rat!

Zo zie je maar weer, we kunnen gewoonweg niet zonder!

 

Ik bedoel gastarbeiders!

 

Eppo