2. apr, 2014

Mag ik even?

Vandaag las ik een bericht dat in een supermarkt in Amerika, een man is geweest, die aan de tenen van een vrouw heeft gezogen.

Toen ik dat bericht las schoten de gedachten alweer als bliksemschichten door mijn hoofd! Tenen zuigen hoe wat en vooral waarom?

Eerlijk is eerlijk, ik vind het een prestatie als je een wildvreemde vrouw zover krijgt, om haar schoenen en pantykousen uit te doen, om vervolgens haar blote stappers aan jou te laten zien.

Dat is best een prestatie van formaat.

De man had dit als volgt voor elkaar gekregen, hij gaf zich uit als Podotherapeut in opleiding, en als iemand dan denkt ik heb klachten, en dit is mooi gratis. Dan heb je een kans dat het lukt.

 

Zo ook in de geval, de man zei “ik ben Podotherapeut in opleiding, en zie dat u een beetje scheef loopt”? Het zal heus niet de eerste keer zijn gelukt, maar op een gegeven moment had de man zijn slachtoffer gevonden. De betreffende vrouw had al jaren last van haar voeten, maar was te zuinig om naar een Podotherapeut te gaan. Gewoon omdat het best duur is. En nu kreeg ze er zomaar een in de schoot geworpen!

De man had een vlotte babbel en vroeg aan de vrouw, “zal ik even naar uw voeten kijken?” Zo gezegd zo gedaan, de vrouw ging even zitten op een bankje. Vraag mij niet waarom dat bankje er stond in de supermarkt, dit stond er gewoon! Maar goed de vrouw ging zitten en trok haar schoenen, welke van kunstleer waren gemaakt, en gaf haar bezwete voeten de ruimte.

 

De man pakte een klein krukje en ging ook zitten, hij nam de klamme naar zweet ruikende voeten in zijn handen.

Plotseling trok hij de voet naar zijn gezicht, en stak de tenen van de vrouw in zijn mond. Hij proefde een smaak van zweet en oude nagellak, en een soort Franse kaas waar hij de naam niet van wist.

Genoeg ingrediënten om een normaal mens te laten kokhalzen.

De man raakte in extase, en zoog de rouwranden onder de teennagels vandaan! Wordt u al misselijk? De vrouw was hier ondanks de gratis schoonmaak beurt niet van gediend, en trok haar voet uit de mond van de man, die het vervolgens op een lopen zette!

Eenmaal buiten liep de man nog na te genieten van de zure smaak in zijn mond, de smaak die elk normaal mens doet kokhalzen!

 

De moraal van dit verhaal……..ach die is er gewoon niet. Het was een perverse eigenlijk tragische figuur met een rare gewoonte.  

 

Eppo