8. apr, 2014

Broeikas?

Heel langzaam komen wij erachter dat ons klimaat verandert, het wordt warmer en warmer, en over een paar decennia gaan we de veranderingen echt merken.

Toch zijn er van die dingetjes waaraan je nu al merkt dat ons klimaat aan het verwarmen is.

In het Engelse plaatsje Shropshire zijn in een rioolbuis een aantal Piranha’s gevonden, de vissen zorgden voor een verstopping, en werden op deze wijze ontdekt. Dit zegt mij genoeg! Een verklaring voor de verstopping zou zijn dat de vissen door een toilet zijn gespoeld?

Ja hoor…. en gelooft u dat? Dode Piranha’s door het toilet gespoeld?

 

Natuurlijk niet, het is een gevolg van de opwarming van de aarde!

Piranha’s zijn tropische vissen die vlees eten, ze vreten je binnen een paar minuten helemaal op! Deze vissen trekken op dit moment massaal naar onze wateren toe, gewoon…. omdat deze warmer worden.

En om aan voedsel te komen, zwemmen ze onze riolen in, op zoek naar vers vlees. Je kunt voortaan gerust goed uitkijken als je op het toilet gaat zitten, voor je het weet hangen er Piranha’s aan je zitvlak!

Natuurlijk houden de autoriteiten dit stil, ze willen geen paniek veroorzaken. Maar het is een feit ze zijn er!

Zwemmen in buitenwater is voortaan helemaal levensgevaarlijk.

 

Gooi geen stok in het water om je hond achteraan te sturen, grote kans dat je je arme trouwe viervoeter nooit meer terugziet.

Pootje baden vanaf een steiger, niet doen! Ze komen weer boven als afgekloven stompjes! De Piranha’s kunnen een ware plaag gaan vormen, en een rieel gevaar zijn voor de samenleving.

Wees op uw hoede een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Ik neem zelf ook mijn maatregelen. Ik ga niet meer zomaar op het toilet zitten, doe voortaan mijn behoefte in een emmer, die ik daarna leeg in het toilet! Zo voorkom ik schade aan mijn klok en hamer spel!

In bad ga ik niet meer, stel je voor dat ze via de afvoer de badkuip in zwemmen terwijl je erin zit? Niet aan denken toch?

De Piranha’s zijn nog maar het begin, binnenkort komen er steeds meer tropische diersoorten onze kant op.

 

Bijvoorbeeld een Krokodil in je bil, die er nooit meer uit wil!

 

Eppo

 

Opmerkingen

09.04.2014 19:19

Mans Mesken

Heb je al gelezen over die ratten van een meter lang, ook al in de riolen van Engeland?