22. apr, 2014

Gelukkig voedsel!

Gelukkig een Amerikaans meisje heeft het voor elkaar gekregen!

Voortaan mag MC Donalds bij de verkoop van een Happy Meal, niet meer vragen “wilt u een speeltje voor een jongen of voor een meisje?”

Mijn mond viel open van dit bericht, ik kon mijn ogen niet geloven toen ik het las, dit meisje is hier wel 5 jaar mee bezig geweest?

Heeft dat kind dan niets beters te doen, waar bemoeid dat wicht zich mee, kan die koter zijn kop niet houden! Dit soort gedachten kwamen direct in mij op. Later toen de meer rationele mens weer in mij boven kwam, en de vader in mij bezorgd opmerkte. “Wat zal er van dit kind terecht komen?”

 

Als je als kind je nu al zo druk maakt, over het wel of niet aanprijzen van jongens en meisjes speeltjes, dan komt er toch helemaal niets van je terecht? Dan gaat toch het helemaal niet goed met je!

Haar vader heeft haar ook nog geholpen met dit feit, en wat hebben ze nou helemaal bereikt? Dat Ronald MC Donald “de kindervriend” niet meer mag vragen wilt u een jongens speeltje of iets voor meisjes?

Arme Ronald, hij vond dit altijd zo leuk om te vragen, speel je liever met een jongetje of met een meisje…….? Een speeltje bedoel ik, kwijlde hij er dan achteraan!

Nee dat is verleden tijd voortaan is het voor kinderen hier is je happymeal en wat er inzit is wat je krijgt!

 

Jammer jongetje maar de Barbie kan niet worden geruild, tja uitspraak van de rechter niks aan te doen!

Ik vind dat de ouders van dit meisje veroordeeld moeten worden.

Ze moeten worden veroordeeld voor alle kosten, die zijn gemaakt om deze uitspraak tot stand te krijgen.

Het is toch niet normaal? Dat een klein meisje de hele gerechtelijke macht bezig kan houden?

Wat denk je dat dit kost? Het is een schande!

Idioten daar in Amerika, de halve bevolking heeft daar niet te vreten maar de MC Donalds is geslacht onpartijdig. Ja dan heb je het als natie wel gemaakt in de wereld!

 

Laat de kinderen zelf hun speeltje kiezen, dan heeft niemand iets te verliezen!

 

Eppo