23. apr, 2014

Helden!

Het ging er weer af in Eindhoven vandaag.

Een kleine jongen van 12 jaar oud had van zijn opa een hengeltje gekregen, de jongen was als een kind zo blij, en ging opgetogen naar de waterkant. Na een tijdje te hebben gewacht besloot Opa om zijn kleinzoon op te zoeken. Wat is er nu nog mooier als een Opa die zijn kleinzoon helpt met vissen. Bij de waterkant aangekomen trof hij behalve zijn kleinzoon ook een tweetal politie agentes aan.

De arme jongen kreeg een bekeuring, niet omdat hij geen vergunning had, maar omdat hij de landelijke lijst met viswateren niet had meegenomen. Deze landelijke lijst is een vreselijk groot boekwerk die je als kleine jongen, liever niet bij je wilt hebben. Het is gewoon niet handig!

 

Enfin de arme jongen kreeg een bekeuring, van 90 euro, maar hij had geluk zeiden de agenten, hij hoeft vanwege zijn leeftijd maar de helft te betalen. Geluk? Geluk?? Hoezo GELUK!!!!

Als mens heb je helemaal geen geluk als ondanks dat je de intentie hebt om iets goed te doen, en niet de wet wilt overtreden, en dan toch een bekeuring krijgt! Wat nou geluk! Dit aan het tegen het onbetamelijke grenzende politie paar durft wel zeg! Je broek zakt hier toch vanaf!

Daar betalen we met zijn allen belasting voor, criminelen hebben vrij spel in dit land, dus halen we ons gram over de rug van een kleine jongen van 12 jaar oud? Als je politie agent bent leef je in Nederland van de ene frustatie naar de andere, dat snapt iedereen.

 

Maar in plaats van de schuldigen aan te pakken in Den Haag, loeren we op eerzame burgers die misschien iets fout doen, om ze vervolgens keihard neer te sabelen! Dat is toch geen manier? Dat deze agentes zich niet schamen? Oh nee dat is waar ook, hun bonnen quota, die moet worden gehaald op welke manier dan ook! Desnoods bekeuren we mensen die niets fout doen. Anders kan de agent zijn loonsverhoging wel vergeten.

Dit is super fout gedrag van mensen die er van houden om andere mensen pijn te doen. Vroeger op school waren er ook altijd kinderen die er van hielden om iemand pijn te doen. Deze mensen zijn waarschijnlijk allemaal politie agent geworden!

Gelukkig vooral voor het gezicht van het hele korps, heeft de politie de bekeuring uiteindelijk verscheurt, en kan de arme jongen weer opgelucht adem halen. Anders was ik op Facebook een actie begonnen, en had de Hermandad er weer gekleurd op gestaan!

 

Eppo