24. apr, 2014

Tax Free?

Vandaag zag ik een uiterst triest bericht in de krant, ik kon het artikel niet lezen zonder dat de tranen in mijn ogen sprongen.

De Bobo’s van de UEFA hoeven geen belasting te betalen, als Nederland in 2020 het Europees Kampioenschap voetbal mag organiseren.

Onze minister Schippers is akkoord gegaan met het feit, dat de UEFA in Nederland grote geldstromen in en uit mag laten gaan, zonder dat onze belastingdienst het hun toekomende deel mag innen.

Is die Schippers nou helemaal van de pot gerukt!

Iedereen die werkt in dit land wordt tot op het bot uitgekleed door de belastingdienst, en de UEFA kan doen wat ze willen zonder afdracht van maar 1 cent belasting? Hoe kan onze minister zo stom zijn!

 

Waar gewerkt wordt moet nou eenmaal belasting worden betaald!

Dat is cruciaal voor onze samenleving, het zal toch even lekker worden, dat de UEFA miljoenen verdient en geen cent afdraagt?

Dat wil ik ook wel, mijn bruto loon netto, wat is er mis? Gaat de overheid opeens de Staatsloterij uithangen?

Ik vind dit ronduit belachelijk, omdat het de UEFA is, en de Bobo’s het niet willen hoeft het niet! Wie fluit minister Schippers eigenlijk terug?

Dat voetbal is toch niet zo belangrijk voor Nederland? Het kost dat het barst om een dergelijk toernooi te organiseren, en de UEFA die zelf toekijkt of wij het wel goed doen, lacht zich helemaal rot!

 

Eigenlijk is dit puur crimineel gedrag, onze overheid faciliteerd witwas praktijken! Ze maken zich schuldig aan het onttrekken van gelden, die bestemd zijn voor het welzijn van de Nederlandse bevolking!

Schande, schande en nog eens schande! Dit kan echt niet.

Minister Schippers moet ter verantwoording worden geroepen, en zorgen dat deze afspraak weer wordt ingetrokken.

Dan maar geen toernooi! Wat ik al helemaal niet begrijp? Is dat uitgerekend wij als Nederland het zouden moeten organiseren!

Wij die altijd in een finale gepeopeld worden door dezelfde UEFA.

Altijd als wij in de finale staan, zorgt de UEFA ervoor dat we een slechte scheidsrechter krijgen, eentje die tegen Nederland is.

 

En nu zouden wij iets voor hun moeten doen? Never!

 

Eppo