25. apr, 2014

Pasta Choco Beregoed!

Het is toch wat in Duitsland hebben ze een bende opgerold, die zich had gespecialiseerd in het stelen van potjes Nutella!

Nutella??? Ik hoor het u denken waarom Nutella?

Ik had eerst ook helemaal geen idee, wat moet je ermee? Maar nu denk ik dat ik het wel begrijp!

Nutella is een product wat Cacao bevat, en Cacao is sterk verslavend, dat weet iedereen. De mensen zijn de gewone drugs een beetje zat, en gaan over op andere middelen zoals Cacao! Logisch toch?

Oke u snapt het niet helemaal, natuurlijk is er geen florerende zwarte handel in potjes Nutella. Maar deze hazelnoot pasta leent zich er uitermate voor om de Cacao uit het product te halen.

 

Wat er dan overblijft is een krachtig bruin poeder, waarin ongeveer voor 85% pure Cacao zit. Deze Cacao geeft een je een enorme kik als je dit tot je neemt, je wordt er extreem vrolijk van. Maar daarna zak je weer weg in een enorme depressie. Eigenlijk wat een bonbon met je doet, maar dan 10x zo erg! De Nutella bende had door dat je enorme bedragen voor dit Choco poeder kon vragen, en daarom steelden ze de potten uit de supermarkt! Als je een paar honderd potten ineens zou kopen zou dit te veel opvallen, en ben je opeens verdacht.

Dus was stelen de enigste optie, en dat deed de bende 5000 kilo. Er zijn duizenden potjes zijn in hun huis aangetroffen.

Geen kleine jongens dus, serieuze criminelen!

 

Als je aan chocolade verslaaft bent, heb je een echt probleem.

Je eet je dik en rond aan allerlei bonbons en repen, het neveneffect daarvan is dat je tonnetje rond wordt!

En dat is voor de meeste vrouwen onacceptabel, met puur Choco poeder heb je dit niet, alle suiker is eruit, dus dik wordt je er niet van.

Choco junks zijn zelfs brandmager, vel over been, en ze hebben van die

bruine randjes rondom hun neusgaten, Choco poeder wordt namelijk gesnoven! Soms wordt het ook gerookt, je herkent dit aan een geur van Chocolade die aanbrand. De stank is ondragelijk!

Het is echt een groot maatschappelijk probleem aan het worden.

 

Chocolade is een groot probleem, maar als mens kun je er bijna niet omheen!

 

Eppo