28. apr, 2014

Met je ogen dicht!

Het schiet al op binnenkort is het zover, de zelfrijdende auto.

Google is druk bezig met de ontwikkeling ervan, straks kan een blinde zelf autorijden. Ik kijk er reikhalzend naar uit, de zelfrijdende auto!

Wat een wereld uitvinding, geen files meer, geen ongelukken meer.

Het wordt weer veilig op de weg.

Straks stap je in de auto, je toetst in waar je naartoe wilt, en gaat daarna lekker een krantje lezen of even een uiltje knappen. Geweldig toch?

Geen bekeuringen meer voor te hard rijden, uitgerust op je bestemming aankomen, ik zie de voordelen wel!

 

Er zullen altijd weer mensen zijn die perse zelf willen blijven rijden.

Dat is dan erg jammer, een computer kan het veel beter en veiliger, ik zeg einde discussie! Het is veel te druk op Neerlands wegen om zelf te kunnen blijven rijden. Het is niet anders!

En waarom zou in godsnaam! Mensen zijn onbeholpen wezens in het verkeer, ze worden er agressief van, ze overzien het niet. Waarom zou je ze nog langer zelf laten rijden.

Jammer van die dure mooie auto, maar geef je er nu maar aan over!

Zelf rijden is hopeloos ouderwets en niet meer haalbaar in het huidige verkeer.

 

Zoals ik al zei, ik kijk er enorm naar uit, ik heb genoeg auto gereden in mijn leven. Heb er nooit veel mee gehad, het is vervoer een noodzakelijk kwaad, en als ik dat kan uitbesteden? Nou…heel graag!

Laten we hopen dat Google een beetje vaart kan maken met het “Nieuwe rijden?” Des te eerder zijn we van de files af.

Files ontstaan doordat auto’s zich met verschillende snelheden, door het verkeer bewegen. Als iedereen dezelfde snelheid zou rijden, is er een betere doorstroming, en dat betekend minder files.

Met de Google auto wordt het allemaal echt veel beter, en vooral veiliger!

Misschien wordt het tijd voor maar 1 type auto, waarvan je het interieur kan aanpassen naar je smaak. Maar de buitenkant en de motor is van alle auto’s hetzelfde. We moeten er gewoon even aan wennen!

 

En voor de rest? Geen nieuws!

 

Eppo