30. apr, 2014

Te gek voor woorden!

Vanmorgen toen ik aan het werk was gegaan, realiseerde ik mij, dat ik voor het eerst in mijn 52 jarige bestaan, op 30 april aan het werk was.

Mijn hele leven is deze datum een feestdag geweest, en op zich is het best wennen als je dan opeens gewoon moet werken.

Onzin natuurlijk, en als je het hebt over onzin, dat kom je al snel uit bij markante uitspraken die mensen soms doen in de media.

Vandaag las ik dat Patty Brard niet gelooft in een paranormale Barbie?

Ik begreep er niets van, wat bedoeld ze daar nu weer mee? Paranormale Barbie? Ik kan mij voorstellen dat de makers van de Barbie poppen een variant hebben gemaakt die Medium Barbie heet of Voodoo Ken, maar het bleek om een ander soort pop te gaan.

 

Een of andere blonde met Botex volgespoten hersenloze Bimbo uit Den Haag, noemt zich Barbie. Het blijkt een of ander ordinaire snol te zijn, die via een raar tv programma zichzelf in het land der bekenden heeft geplaatst. Hoe gek kan het lopen?

Deze Strak getrokken vleesboom, kan zich met recht een Barbie noemen. Haar door Botox strak getrokken gezicht, waarin enige vorm van mimiek een onbekend verschijnsel is, zegt dat ze paranormaal begaaft is?

Ik weet niet hoe ze dat heeft bedacht met een schedel waarin 3 hersencellen rondolen al cowboy’s op een lege prairie, maar ze schijnt in de toekomst te kunnen kijken en met geesten te kunnen praten?

 

Ik begrijp dat wel, als de Haagse vogelverschrikker s’ morgens voor de spiegel staat, is het inderdaad net of ze tegen een dode praat.

Zonder make up is het met recht griezelen geblazen!

Deze Barbie is Paranormaal, ze weet niet hoe ze het schrijven moet, maar ze is het. Waar maakt die Patty Brard zich druk om, concurrentie wellicht?

Laat toch lekker gaan als dat meisje uit Den Haag dit zegt, wat maakt dat nou uit. Laat ze maar lekker Paranormaal zijn, is zij toch nog op een bepaalde manier (Para)normaal!

En wat het praten met de geesten betreft? Zou ze niet door hebben dat het de radio van de buurman is, die ze op de achtergrond hoort praten?

 

De nieuwe Barbie variant, is “Botox Barbie”, nu verkrijgbaar bij alle speelgoedzaken in het land!

 

Eppo