14. mei, 2014

Zeg eens Soa?

Hoerenlopers van Nederland opgepast, binnenkort is de door u zo gewaardeerde Soa test, niet meer gratis.

Tot nu konden mensen die een verhoogde kans hebben op een Soa, gratis worden getest!

Toen ik dit las sloeg de verbazing toe in mijn hoofd, ik heb eerst twee uur apatisch voor mij uit zitten staren. Gratis Soa test? Voor risico groepen?

Ik wist niet eens dat dit bestond? Nu zit ik zelf niet bepaald in een risicogroep om een Soa te krijgen, en misschien dat dit mij daarom ook zo verbaasd! Een Soa loop je op door met iemand te vrijen, die dit ook heeft. En als je veel wisselende contacten hebt, heb je meer kans er een te krijgen. Lijkt mij dan logisch dat je zelf de consequenties moet dragen van je losbandigheid? Hoe erg kan dit zijn?

 

Mensen die veel wisselende contacten hebben zijn er in alle soorten en maten. Deze mensen vinden het leuk om hun ding in andermans zaken te steken. En als die zaken dan een virusje hebben, krijgt hun ding het ook. Helemaal niet zo raar natuurlijk, dat dit dan zo gaat?

Maar als je dan getest wordt op kosten van de belastingbetaler?

Dat gaat er bij niet in.

Ik vind dat als je zonodig met iedereen het nest in wil duiken, je ook zelf je geslachtsziekte moet belijden.

Vrijheid blijheid dat vind ik ook, en je zal mij niet horen over mensen met een Libido van een Gorilla, maar dan niet zeuren over de kosten van de Soa test.

Een beetje Hoerenloper houdt daar toch rekening mee? Copuleer je portemonnee nou niet helemaal leeg! Maar houd een paar tientjes in je zak, heb je altijd geld voor de Soa test.

 

En mensen die er een wat kuiser leven op na houden, hoeven niet mee te betalen aan de consequenties van jouw hoerenloperij!

Iemand die vind dat hij thuis iets te kort komt en naar de dames van plezier wil, moet dit maar gewoon op eigen kosten doen.

Loop je wat op, nou dan loop je wat op, het is jouw ding dus onderga het lekker zelf! Het is goed dat deze gratis geldopmakerij stopt.

Wie heeft dit eigenlijk bedacht?

Nou wie zouden dat zijn? Misschien wel de grootste Hoerenlopers van allemaal!

 

In Politiek Den Haag!

 

Eppo

 

Opmerkingen

16.05.2014 11:51

Kees Otte

Zo weet ik er nog wel een paar, wat dacht je van de (extra) kosten voor patiënten met obsessie!