21. mei, 2014

Bijziend?

Mocht u binnenkort achter het stuur van uw auto gaan zitten, krab dan niet aan uw oor. Grote kans dat een politie agent dit aanziet voor telefoneren tijdens het rijden.

U denkt waarschijnlijk, is die Eppo nu al weer dronken?

Nee dit overkwam een man uit Sint Pancras, hij werd bekeurd omdat hij jeuk had aan zijn oor.

De verbalisanten meenden te zien dat de man aan het bellen was, hetgeen volgens de man niet klopt.

Waar gaan we heen in dit land, dit land waar we bijziende politie agenten hebben om ons te controleren?

De goede man reed rond in Alkmaar, en kreeg een enorme jeuk aan zijn oor. Aangezien dit bloed irritant kan zijn, en je door de jeuk mogelijk niet voldoende oog meer hebt voor het verkeer, waardoor je mogelijk iemand van de weg zou kunnen rijden. Besloot de man om even te krabben.

 

“He he dat lucht op” dacht de man, en pakte het stuur weer met beide handen vast. Opeens werd hij door 2 agenten aan de kant gezet en kreeg hij een bekeuring voor bellen tijdens het rijden. Hij bood nog aan om zijn telefoon te laten checken, maar de agent zei, u kunt de gegevens wel hebben gewist.

Uitgelult ben je? Wat kun je nog doen bij het tentoonspreiden van zoveel onkunde? De agenten hadden toch even in de telefoon kunnen kijken?

Of waren zij die dag nog niet bij de opticiën geweest?

Nee hoor de man kreeg gewoon een boete.

Als de zaak straks voor de rechter komt, en de man met de uitdraai van de provider, bewijst dat hij niet zat te bellen, staan de agenten mooi voor schut. Zonde van alle moeite en tijd, tijd waarin ze beter boeven hadden kunnen vangen.

 

Het lijkt wel of de politie een offensief tegen de gewone hardwerkende burger is begonnen!

Het lijkt alsof er geld binnen geharkt moet worden, en dit allemaal ten koste van, de gemakkelijk aan te pakken brave burger.

Boeven vangen is er bijna niet meer bij, mensen die aangifte doen trekken deze meestal weer in, omdat de politie je niet kan beschermen.

De meest gevaarlijke idioten lopen vrij rond, en doen wat ze willen.

En de politie geeft liever boetes aan eerzame burgers.

Als deze trend doorzet, voorspel ik dat je over een niet al te lange tijd, gemiddeld 1x per week ergens een bekeuring voor krijgt.

Gewoon omdat wij plukvee zijn, lekker makkelijk scoren. Haal binnen die poen! Met de man uit Sint Pancras komt het wel goed, er zal blijken dat de man geen blaam treft.

 

Als de Hermandad zijn passie preekt, burgers pas op uw centen!

 

Eppo