27. mei, 2014

Gladjakkers!

Het schijnt zo te zijn dat ongeveer 40% van de mannen van kaal houdt.

Met kaal wordt in dit verband niet bedoelt de schedel, maar de schaamstreek. En het schijnt dat hele mannelijke volksstammen zich van onderen kaalscheren.

Bij mij rijst dan de vraag op? Waarom? Waarom? Wat is het nut en waarom nog meer werk?

Wij mannen moeten ons gezicht al bijna dagelijks scheren, tenminste als je niet als een soort van Jezus of Sinterklaas door het leven wilt gaan.

Dus met uiterst scherpe scheermesjes wordt de gezichtshuid razendsnel ontdaan van haar, en soms ook huid, tja het gaat wel eens mis.

Maar wij mannen zijn hier aan gewend, en doen het geplichtsgetrouw.

Het kan toch niet zo zijn dat we ons straks dagelijks van onder, en van boven moeten gaan scheren? Ik begin er echt niet aan.

 

Heb toch al niet vooraan gestaan bij het uitdelen van de edele delen, en ik ben als de dood dat ik met het scheermes dwars door mijn kinderbijslag heen ga. Mij te eng, ik doe het gewoon niet.

Het voordeel is dat, als je het gewoon laat gaan, het eigenlijk helemaal niet zo snel groeit. Haar is net een grasveld, hoe vaker je maait hoe sneller het groeit. Daar heb je geen hoge school voor nodig, om dat  te constateren! Dus als je eenmaal begint met scheren is het einde zoek!

Het haar gaat groeien en groeien, als je het dan niet bijhoud groeit het gewoon over je broekrand heen. Het is een kwestie van tijd, en dan zien we de eerste mannen die met een door schaamhaar bolstaande broek, op het terras zitten. En zich dan verontschuldigen, “ik kan het echt niet meer bijhouden! Misschien dat een onkruid verdelger soelaas bied maar ik vrees het ergste.

 

Nee dat wordt niets, wat door kleding bedekt is, hoef je niet te snoeien.

Laat het gewoon, zo voorkom je problemen.

Die mannen die dan toch zonodig haarloos willen, kunnen het beter gewoon laten epileren. Haar voor haar eruit trekken.

Doet effe pijn maar je bent het dan wel kwijt.

Voor de rest geen nieuws zou ik zo zeggen.

Alleen een rat heeft een kale staart!

 

Mannen van Nederland, hoort u bij die 40%? Stop ermee en wordt een echte vent!

 

Eppo

 

 

Opmerkingen

28.05.2014 09:25

Piet Boer

zou je het zelf nog zien Eppo? Weet je nog waar die zit?(grapje)