16. jun, 2014

Juich te weinig pak!

Vandaag kwam ik er weer eens achter, dat nieuws soms pijnlijk concreet wordt als mensen het gaan opschrijven.

Vandaag was het eindelijk zover, ondanks dat ik voor mijzelf nog een stille hoop op meer had, het staat in het nieuws. Er zijn te weinig Roy Donders Juichpakken gemaakt.

Zo, die sloeg in als een bom, daar waar ik nog een stille hoop had om toch nog een Juichpak te kunnen scoren, bij de bekende supermarkt met de slurf. Is mijn hoop in rook opgegaan.

Nooit zal ik meer in een oranje pak op de bank naar voetbal kunnen kijken! Geen Oranje pak meer in de kast, het is nu echt over.

Het blijkt dat er iets van 25.000 pakken te kort zijn geleverd.

 

De supermarkt keten heeft 25.000 klanten moeten teleurstellen.

Zo ook mij, aanstaande woensdag zou ik voor het eerst de blits gaan maken, met mijn originele Roy Donders Juichpak, maar helaas hij is er niet. De fabriek in Turkeye kan het niet aan, beetje jammer allemaal.

Mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn, ik zal de rest van mijn schamel bestaan getraumatiseerd door het leven moeten gaan.

En dat is allemaal te danken aan het niet hebben van het Juichpak, het mooie Oranje wonder, dat zacht als een baby huid, als gegoten over het lichaam past!

Nee voor mij niet, ik zal nooit weten hoe het was op dat mooie WK in 2014, waar Nederland over de rest van de wereld heenwalste.

 

Misschien is het mij wel niet gegund, ik zal het wel nooit weten waarom ik het pak niet kreeg.

En het zou mij zo goed hebben gestaan, dat Juichpak, Oranje staat mij enorm goed.

Ik zal het wel nooit weten, als ik geluk heb kan ik over een tijdje misschien in zo’n pak op de foto bij iemand, die dat niet erg vind.

Maar dat hoef ik nu nog niet te vragen, een Juichpak wil niemand tijdens het WK missen.

Roy Donders heeft het weer voor elkaar, 25.000 mensen een Juichpak door de neus geboord, je zal het maar op je geweten hebben!

Ik zou zo niet kunnen leven, alleen het idee al.

Misschien ga ik mij aanmelden bij Slachtofferhulp, kan ik misschien met iemand praten die mij begrijpt.

 

Juichpakken schaarste het is best wel raar, maar die Donders krijgt het weer voor elkaar!

 

Eppo