26. jun, 2014

The Vampire Strikes Again!

U heeft het natuurlijk allemaal gezien, hij heeft weer toegeslagen.

Dit keer op klaarlichte dag, ze worden echt steeds brutaler.

Het gebeurde van de week tijdens de voetbalwedstrijd Uruguay-Italie.

De Vampier Luis Suarez, wachte de hele wedstrijd geduldig zijn kans af.

Hij had honger en wel trek in Italiaans eten dit keer, maar het viel nog niet mee om er eentje te pakken te krijgen.

De meeste Italiaanse spelers zijn goed Katholiek, en dragen een kruisje om hun nek, dit beschermd ze uitermate goed tegen Vampier aanvallen.

Daarnaast eten Italianen over het algemeen veel knoflook, ook daar houden Bloedzuigers niet van. Zo ging het best lang goed tijdens de wedstrijd. Maar er was een Italiaanse speler die minder goed beschermd was, “ik geloof niet in Vampieren” zei hij nog tegen zijn collega’s.

En droeg ook geen kruis om zijn nek, en hij at knoflook met mate.

 

Allemaal bijgeloof? Inmiddels na de aanval weet hij wel beter!

Vampieren bestaan en zijn onder ons, waar vroeger Vampieren alleen in de nacht op pad gingen, is het tegenwoordig ook mogelijk, dat ze op klaarlichte dag toeslaan. De oude Vampierenjager van Helsing had dit jaren geleden al voorspeld, een Vampier evolueert net zoals een mens!

De Bloedzuiger van Uruguay, in eigen land La Transfusia genaamd, zocht zijn slachtoffer zorgvuldig uit. En toen het slachtoffer in een onbewaakt ogenblik niet op Suarez lette, sloeg deze genadeloos toe.

In een flits voelde de Italiaan een felle beet, hij gaf een ruk en een klap naar achter, zo sloeg hij het monster van zich af. En dat de klap aankwam bleek wel toen Suarez voelde of zijn slagtanden nog heel waren.

 

Maar het kwaad was al geschied, de aanval gepleegd, de Italiaan controleerde direct zijn beet, en gelukkig was deze nog niet door de huid heen gedrongen. We weten allemaal wat er met je gebeurt als je Vampieren speeksel in je bloedbaan krijgt, dan wordt je er zelf ook een!

Brrr…. je moet er toch niet aan denken?

Inmiddels is het monster uit het toernooi verwijderd, en kan hij weer terug naar zijn doodskist.

Laten we hopen dat ze snel een eiken houten staak door zijn hart slaan, voordat hij weer toeslaat!

Aan de Fifa de zware taak om bloedzuigers voortaan te weren van de voetbalvelden. Al ben ik bang dat dit nooit helemaal gaat lukken.

Met geld is alles te koop, en zeker de Fifa!

 

Klopt de Vampier aan je raam, laat het monster gewoon buiten staan!

 

Eppo

 

Met dank aan Mans!