30. jun, 2014

Alle Donders!

Een tijdje geleden heb ik geschreven hoe erg ik het vond, dat de Juichpakken van onze Stylist uit het Zuiden waren uitverkocht.

Kort daarna deed ik de onzalige belofte om, indien mijn collega’s een pak voor mij konden scoren, ik deze een hele dag op kantoor aan zou trekken.

Ik dacht nog bij mijzelf “ dat lukt ze nooit” die pakken zijn er niet meer!

En ze gaan zeker niet het geld betalen, wat er op marktplaats wordt gevraagd. Op 1 ding had ik helemaal niet gerekend.

De wet van de grote getallen, als je een ruime honderd collega’s hebt die jou graag voor paal zien staan! Dan kost het kennelijk verrassend weinig moeite om dit voor elkaar te krijgen. Dan is er echt heel veel mogelijk!

Vanmorgen was het dan zover, ik was net begonnen met werken toen er opeens op mijn rug werd getikt. 2 zeer gewaardeerde collega’s stonden lachend achter mij met een cadeautje? Ik voelde behoorlijk nattigheid op dat moment.

 

Ik dacht nog het zal toch niet? Nee dat kan niet!

Toen ik het papier verwijderde, en een oranje gloed in mijn ogen scheen, toen wist ik het! Ik was Roy Donders voor 1 dag!

Onder grote publiekelijke belangstelling, mocht ik het nieuw verworven kledingstuk aantrekken. Gelukkig mocht ik mij daarvoor terugtrekken in een wat rustiger ruimte. Hiermee voorkwam ik tevens, dat iemand een ongewenste blik op mijn mannelijkheid kon werpen!

Maar dan… als je dan voor de spiegel staat, en jezelf ziet staan in dat superfoute oranje pak, en ik mij vervolgens met een lichte knik in de benen terug naar mijn bureau begaf, barste het gejuich los.

 

Ik kan u verzekeren, dan blijkt opeens dat je best veel collega’s hebt!

Maar goed belofte maakt schuld, en ik heb mij braaf geschikt in mijn lot.

Mijn dag was fel oranje gekleurd, hetgeen wel toepasselijk was na de zinderende wedstrijd van gisteren.

Ik kan mijn collega’s niet anders als lof toedichten, zij hebben laten zien dat zij net zoals het Nederlands Elftal een echt team zijn.

En tot grote dingen in staat!

Chapeau, gefeliciteerd het is jullie gelukt!

Zo zie je maar, als mens maak je soms een inschattingsfout!

Aan de andere kant, al die aandacht is best leuk!

 

Als je voor je beurt gaat spreken, zal je altijd een reactie kweken!

 

Eppo

 

Opmerkingen

30.06.2014 21:18

Petra

Mooi geschreven!!

01.07.2014 20:08

Eppo

Dankjewel hoor!