1. jul, 2014

Vreemd of niet?

Het is dan eindelijk zover, Transgenders kunnen nu heel gemakkelijk hun geslacht op hun paspoort laten wijzigen.

Deze kop las ik vandaag op een nieuwssite.

Het werd natuurlijk een keertje tijd dat deze mensen niet eerst naar de rechtbank hoeven te gaan, voordat ze als het andere geslacht verder kunnen leven.

Maar het bericht deed mij toch denken aan een reclame van een verzekeraar, die een polis aanprijst waarbij je dingen aan en uit kunt zetten. Kunnen mensen die van geslacht veranderen voortaan ook zeggen, ik zet de module vrouw vandaag even uit, want ik ga voetbal kijken bij vrienden? Of nog gekker, wordt u lastig gevallen door een lelijke vent, even de module man aanzetten.

 

Was het maar zo’n feest, gewoon even geen zin meer hebben in wat je bent, door dit gemakkelijk aan of uit te zetten, wat zou dat mooi zijn.

Gelukkig maar dat Transgenders het voortaan weer iets makkelijker hebben.

De Amersfoorters kunnen opgelucht adem halen, pedosexueel Sietze V woont niet meer in de mooie stad met de Kei. Hij voelde zich niet veilig in Amersfoort, en was de protesten tegen zijn persoon meer dan zat. Ach ja dat krijg je ervan, als je dit soort mensen een woning aanbied in de buurt van een kinderdagverblijf. Zou hij nu net zo bang zijn als zijn slachtoffertjes? Laten we hopen van wel. Als dit soort mensen vrijkomt moeten ze ergens wonen, dat is zeker. Maar niet naast mij!

 

Wat zegt u? Ook niet naast u? Maar hij moet wel ergens wonen.

Misschien kunnen dit soort mensen een euthanasie naar keuze aangeboden krijgen? Probleem opgelost.

En gelukkig hebben er ook weer mensen geprotesteerd tijdens een herdenking van de slavernij. Nederland moet nog steeds excuses maken voor hetgeen generaties voor ons hebben gedaan.

Dat is prima als zij ook aan ons excuses maken, voor het onteren van onze Zwarte Piet!

Als klap op de vuurpijl lees ik een bericht dat hoger opgeleide Groningers niet lang willen reizen naar hun werk.

Ja Duuhhh…. als je niet lang wil reizen, moet je niet in Groningen blijven wonen! Op de een of andere manier wil het maar niet lukken om deze provincie een beetje aansluiting te geven bij de rest van Nederland.

En dat is best jammer, het is toch wel een mooie provincie!

 

Mensen maak toch niet zoveel trammelant, hij komt toch wel vol die….krant!

 

Eppo