4. jul, 2014

Boos!

Ik ben ontzettend boos, wat zeg ik? Ben laaiend, voel in mij een razernij woeden zoals nooit tevoren.

Hoe dat komt? Vandaag een interview gelezen, gegeven door een zekere mevrouw Verene Shepherd, een hoge pief van de Verenigde Naties!

Deze mevrouw is of hopelijk was in ons land, om met opgeheven vingertje ons nog even de les te lezen, over ons slavernij verleden.

En als de VN gaat doen alsof zij de wijsheid in pacht hebben? Dan begint er iets in mij te koken.

Vorig jaar begon mevrouw Shepherd met veroordelen van onze eigen altijd goedlachse Zwarte Piet, ze vond dit helemaal niets en vooral heel erg kwetsend voor het zwarte deel van de bevolking!

Nou Shepherdje je wordt bedankt, ik heb nooit vooroordelen gehad ten aanzien van zwarte mensen, maar bij deze dame ga ik ernstig twijfelen aan haar verstandelijke vermogens.

 

Deze uit Jamaica afkomstige vrouw, die voorheen helemaal nog nooit van het Sinterklaas feest had gehoord, vind het nodig om ons de les te lezen?

Jamaica het enige goede wat daar ooit vandaan is gekomen, was

Bob Marley en dan ook alleen maar als hij apestoned was!

En nu moeten ze zo nodig even afrekenen met die slechte Hollanders?

Die de Afrikaanse mede mens zo slecht hebben behandeld?

Ik zeg, “Fuck You mrs. Shepherd”, “If you don’t like us, please go!”

Ik kan over dit soort dingen echt kwaad worden. Waar in onze overzeese voormalige kolonies, het zwarte deel van de bevolking, ook gezellig Sinterklaas viert compleet met Zwarte Pieten, gaat deze zo uit de suikerriet plantage gerukte doos ons de les lezen?

 

Jamaica…. land van ongewassen haren en blowende mensen, die het liefst de hele dag nietsdoen, moet ik nog meer zeggen?

Kijk op het internet, hoeveel opvallend slechte recenties veel Jamaicaanse hotels krijgen, met de nadruk op smerig en vies! En juist iemand uit dat land gaat ons propere Nederland de les lezen?

En de VN? Als er één organisatie boter op zijn hoofd heeft, zijn zij het wel.

Wat doen zij nou helemaal aan de moderne slavernij? Vanachter een bureau veroordelen? En vergaderen dat kunnen ze ook heel goed, maar de rest doet deze geldverslindende organisatie niet veel.

Maar ze hebben het voor elkaar, Zwarte Piet is straks niet meer.

Als dit gebeurt stel ik voor dat iedereen die de Nederlandse cultuur een warm hart toedraagt, op een lijst zijn persoonlijke gegevens zet.

 

Dan weten ook direct wie dit niet doen!

 

Eppo

 

Opmerkingen

05.07.2014 09:34

kuiper

ik kan daar ook ziedend over worden,maar wat zij niet snapt dat zij op deze manier weer de echte discriminatie aanwakkerd in dit land,bedankt juffrouw sepherd.