7. jul, 2014

Op het randje!

Was vanavond zoals ik wel vaker doe het nieuws aan het doorspitten, om wat inspiratie op te doen voor mijn blog.

Het gebeurt mij best vaak dat ik allerlei nieuws sites doorworstel, en dan uit eindelijk nog niets weet om over te schrijven.

Maar soms valt je oog op een artikel, zo ook vanavond. Het betreffende artikel ging over orale seks en was geschreven door een sexuoloog, die dit probleem behandelde aan de hand van een ingezonden brief of email.

Wat mij vooral opviel was het probleem en de vergelijkingen die de deskundige aandroeg. Een vrouw had een probleem met orale sex, en zonder al te veel in te gaan op de details, heb ik helemaal krom gelegen over de vergelijkingen van de Sexuoloog.

Ik citeer, “de een houd van voetbal en de ander houd van films”. En deze vond ik een giller, “hou je van sushi of van biefstuk”? Krijgt u er al beeld bij? De topper was de vergelijking “het is net als olijven, als je die vies vind, kun je leren om ze weg te krijgen, maar je favoriete hap wordt het nooit”.

 

Ik weet het niet hoor ligt dit nou aan mij? Als je iets niet wilt doe het dan vooral niet. Ga het vooral dan ook niet proberen!

En dat te bedenken dat je er gewoon geld voor krijgt om zoiets te bedenken!

Ik zou schrijven, hou je van Sushi? Dan krijg je eens per maand biefstuk die smaakt naar olijven! En als je dat vies vind, kun je leren hoe het weg te krijgen. En wie weet ga je het nog lekker vinden ook?

Goede tip voor de vrouw met het probleem, vraag of je vriend hem eens goed wast, doet ook wonderen.

U merkt het al, vaak gaat het in het nieuws eigenlijk nergens over.

En als je dan de combinatie legt met de reclames en andere berichtgeving wat om een dergelijk artikel heen staat, is je verhaal compleet.

In dit geval zag ik een kop “boer spuit koe oranje”, en “de nieuwe golf met verstelbare achterbank”. Ook handig in dit verband.

 

Als je goed om je heen kijkt ligt de humor op straat, maar je moet er soms wel oog voor hebben. Of een zieke geest zoals die van mij!

Nog eentje, zie ik voorbij komen als kop op een artikel, “zo gevaarlijk kan een mensenbeet zijn”! Ja dat wil ik geloven, voor je het weet is je Tinky Winky in gevaar! Niet te filmen toch?

Gelukkig is het niet alle dagen zo’n feest in het nieuws! Anders kom je toch nergens meer aan toe?

 

Ruikt je partner naar dooie vis, dan weet je zeker dat het Sushi dag is!

 

Eppo