16. jul, 2014

Schuld!

Het is vandaag een zwarte dag voor Nederland, een rechter heeft bepaalt dat de Nederlandse staat schuldig is aan een deel van de genocide, die heeft plaatsgevonden in 1995 in het plaatsje Srebrenica.

Srebrenica ooit een veilige enclave waar moslims uit het voormalig Joegoslavië een veilig heenkomen konden zoeken.

Nederlandse militairen die daar lagen als VN bataljon, moesten deze plek bewaken en verdedigen. Vanuit de enclave gingen zwaar gewapende moslim milities vaak op rooftocht in de naburige Servische dorpen, en werden hele gezinnen onder hun leiding uitgemoord. Op een dag waren de Serviërs het zat, en vielen onder leiding van generaal Mladic Srebrenica aan en vermoorden ongeveer 7000 mannen en jongens.

Dit is in het kort de voorgeschiedenis van dit dorpje waar onze jongens als Dutchbatters de ondankbare taak hadden om de orde te handhaven.

 

Toen de Serven aanvielen waren de Dutchbatters geen partij voor de overmacht, slecht bewapend door de VN konden zij echt niets uitrichten.

Toen er om luchtsteun werd gevraagd kregen ze die niet, en de VN keek handenwrijvend toe, hoe 7000 mannen werden afgevoerd en vermoord.

De VN had het waarschijnlijk op een akkoordje gegooid met de Servische autoriteiten! Zo van “jullie pakken Srebrenica en wij kijken een andere kant op”. Van de VN kun je dit soort acties verwachten. De organisatie die zich drukker maakt om onze Zwarte Piet, dan om het echte leed in de wereld! De organisatie die ons klauwen met geld kost, en blijkt nu, moordpartijen organiseerd, en de Nederlanders de schuld geven. Ik zie het al voor mij hoe dit op hoog niveau wordt bekonkeld.

“We doen het zo, en geven Nederland de schuld, ach joh die Minister President van hun, is dom en achterlijk en heeft niks door.”

 

Nederland daar wonen de sukkels die altijd alles op tijd betalen, die kneuzen die je overal voor op kunt laten draaien.

Het spijt mij landgenoten, maar zo denkt de VN over ons.

En nu heeft een rechter bepaalt dat wij gedeeltelijk de schuld krijgen, en straks in hoger beroep de rest!

De kneusjes van Europa mogen weer betalen, en Rutte lacht zich een breuk. Hij is tenslotte niet wijzer.

Het kleinste jongetje uit de klas moet altijd vooraan staan, daar waar de klappen vallen, en zo lang we dit blijven doen zal dit zo blijven.

Ik zeg weg met de VN, opsodemieteren, en vooral wegblijven.

Hoe lang zijn we nog tolerant? Of zal ik zeggen dom en achterlijk?

Het wordt tijd dat we wakker worden en actie gaan ondernemen, en ons niet overal meer van laten beschuldigen.

 

Wake up, make up youre mind, the enemy is never blind!

 

Eppo