17. jul, 2014

Naked and afraid!

Vandaag hoorde ik een verhaal van een collega over een hotel met een wel hele bijzondere 2 deling.
Ik hoorde het aan, en onwillekeurig gingen mijn gedachten met mij op de loop. Ik stelde mij voor dat ik gast was in dat betreffende hotel.

Iedere ochtend ging ik naar het zwembad, dat was op zich een heel apart tafereel, omdat het dakterras waar het zwembad was, in 2 gedeeltes was opgesplitst. Je kon het andere gedeelte niet zien want er stond een metershoge schutting dwars door de tuin en het zwembad heen.

Op dat moment had ik nog geen idee wat er aan de andere kant van het zwembad te zien was. En dat maakte mij wel heel nieuwsgierig!

Na een paar pogingen om via een balkon, en om door een klein kiertje in de schutting iets te zien, besloot ik op een goede morgen om binnendoor door het hotel, te proberen, om in het andere deel te komen.

En verdomd dat lukte mij ook nog, even een paar deurtjes door, en opeens stond ik in een hotel lobby aan de andere kant van het gebouw!

 

Het leek een normale hotel lobby, maar iets was anders, de receptioniste was naakt! Sir, sir, hoorde ik achter mij, take of youre clothes please?

De man die dat zei, keek erbij of hij het meende, en ik besloot maar om het te doen. Daar stond ik dan in mijn Adamskostuum. Naakt zijn is niet zo erg, maar als iedereen naar je kijkt, loopt het klamme zweet mij de bilnaad uit. Natuurlijk is allemaal maar verbeelding maar toch.

Met mijn meest onverschillige blik liep ik naar buiten en kwam uit bij het zwembad, aan de andere kant van de schutting welteverstaan.

Bij het zwembad lagen wat leuke dames te zonnen, en ik kreeg een gevoel van, ik hoop maar niet dat…….! Opeens komt er vanaf de rand van het zwembad een stem in het plat Amsterdams op mij af!

Kijk Ingrid die meneer is blij ons te zien, de dames barsten in lachen uit.

 

Direct kwam de opmerking, pas op meneer niet veel in de rondte zwaaien anders vliegen de glazen van tafel! Een bulderend gelach was mijn deel en ik maakte dat ik wegkwam, en droop af met mijn staart tussen mijn benen. Eenmaal binnen hoorde ik een mannenstem zeggen “hallo schatje?”

De intonatie van dit stemgeluid maakte, dat ik direct mijn rug naar de muur toe draaide, en met mijn rug schurend langs het stucwerk, terug liep naar de deur waar ik uit vandaan kwam. Gelukkig daar is de deur weer… open doen en terug naar de normale wereld.

Ik rende naar binnen in een ruk door naar de lobby, en toen ik stond uit te hijgen, hoorde ik een stem, meneer….meneer wilt u zich snel aankleden of terug gaan naar de andere kant!

 

Op dat moment werd het zwart voor mijn ogen, en het leek alsof ik door de grond zakte.

 

Eppo

Met dank aan Jessica!