21. jul, 2014

Tevredenheid!

Een 32 jarige man uit Australie kreeg de schrik van zijn leven! Toen hij uit de narcose kwam na zijn operatie zag hij bijna niets meer.

Hiermee bedoel ik bijna niets meer van zijn geslachtsdeel, zijn Willy.

Hij ging voor een vergroting “van”, maar na de operatie was het een verkleining “aan” geworden.

De man zit nu in zak en as, zijn Piemel heeft nu de grote van een macaroni elleboogje, en is niet meer tot groeien aan te zetten.

Triest verhaal, best wel ja maar de aanzet waarom, is mogelijk nog veel triester. De man was namelijk niet  tevreden met zijn lichaam, en dat is best een kwalijke zaak.

Ontevredenheid met het lichaam dat is iets waar mensen geen last van zouden moeten hebben, maar niets is minder waar, plastische chirurgen verdienen heel veel aan deze gevoelens van de mensen.

 

Zolang mensen elkaar gek maken met hoe je er uit hoort te zien, zullen mensen het uiterste doen om zichzelf mooi te laten snijden.

Klinkt wel gek mooi laten snijden? Maar hoe zou je het anders kunnen noemen? Plastische chirurgie? Uiteraard! Maar het blijft niets anders als de lelijke kantjes van een persoon afsnijden, of juist lelijke kantjes opvullen en mooier maken.

En begrijp mij niet verkeerd, een juiste correctie kan voor een heleboel vreugde zorgen als het nodig is, om medische of psychische redenen.

Maar het valt mij steeds meer op dat mooie jonge mensen, tegenwoordig al vrij snel overgaan tot een dergelijke lijdensweg, en in een perfect lichaam laten snijden. Ik vraag mij dan wel af waarom?

Natuurlijk heeft een ieder zijn mindere kant, maar om die er gewoon af te laten snijden? Mij krijgen ze niet zo gek!

 

En als je dan ziet hoe die gasten er direct na zo’n operatie uitzien? Man, man, daar is een Zombie niets bij. Als je er naar kijkt denk je bij jezelf wow dat komt nooit meer goed. Broodje shoarma op poten zonder saus!

Maar mensen hebben dit tijdelijk ongemak er gewoon voor over.

Effe een paar weekjes eruit zien alsof je meegesleurd bent door de Thalys tot Parijs aan toe, en je bent er weer. En als het goed is nog mooier ook.

Echte schoonheid zit van binnen wordt wel eens gezegd, maar dat gaat voor een hoop mensen niet op!

Ik zou soms willen roepen, mensen doe het niet, maar naar mij wordt niet geluisterd.

 

Ach misschien ook maar beter zo!

 

Eppo