22. jul, 2014

Bieberlebons!

Ik heb mij lang kunnen inhouden, en getracht het van mij af te zetten, en mij er niet aan te ergeren. Maarrr.. dat is helaas niet gelukt!

Hij heeft het weer voor elkaar, mijn irritatie grens is weer ruimschoots overschreden. Het is niet leuk maar een feit!

Wie ik bedoel? Nou dat vervelende snotaapje uit Amerika met die veel te volle portemonnee, die Justin Bieber! Wat een vreselijke irritante kwal is dat toch. Nu lees ik weer dat hij weer voor overlast heeft gezorgd, door een enorm en vooral luidruchtig feest te geven. Nu houd ik zelf ook wel van een feestje, maar het is toch iedere keer weer raak met deze etterbak? Waarom doet niemand er wat aan? Als hij wordt opgepakt komt hij zo weer op borgtocht vrij, en gaat hij gewoon verder!

Sorry voor de fans onder u maar de persoon Bieber ergert mij, ik heb een soort van natuurlijke afkeer van, veel te jonge jochies met een veel te dikke portemonnee! Bah driewerf Bah!

 

Misschien zit het wel in de naam, Bieber wie heet er nou zo?

Deze naam doet mij denken aan een ADHD ertje die al weken geen ritalin meer heeft gehad. Opgedraaid tot en met. Bieberen zou een werkwoord kunnen zijn om aan te duiden dat iemand heel erg irritant is.

Ik Bieber, Jij Biebert en als je daar niet onmiddellijk mee stopt dan geef ik je een Bieber voor harses!

Ik weet het ook wel, die jongen heeft zijn achternaam niet mee!

Het gekke is, ik kom hem steeds tegen in het nieuws maar ik heb nog nooit een noot van hem gehoord. Misschien is het beter om dit zo te laten.

Ik heb namelijk heel sterk het gevoel dat dit smerige rotventje vooral gevoelens losmaakt bij pubermeisjes tussen de 11 en 13 jaar!

Volledig geregeerd door hun opstandige hormonen, Bieberen ze achter dit ventje aan!

 

Het goede nieuws is, dat er in  Amerika een wet is waarmee burgers ook iemand kunnen arresteren.

Wat zou het mij mooi lijken als ik bij de buren van Biebertje mijn kans mocht afwachten. En zodra het etterje vervelend doet keihard toeslaan!

En met hard bedoel ik ook hard! Ik zou hem eerst de benen onder zijn lijf vandaan schoppen, en als hij weer wil opstaan overgieten met water, en dan met een brandende aansteker in de hand roepen dat het benzine is!

Hij zou het uitschreeuwen van ellende en om hulp roepen.

En als ik dan mijn hand uitsteek, en doe alsof ik de fik erin gooi?

 

Dan zal blijken of hij zijn darmen nog onder controle had!

 

Eppo